Pilótafülke a hotelszobában

Forrás: turizmus.com

 2019. július 24. 14:33

A tokiói Haneda Excel szálloda kétágyas superior szobájának egyik fala egy repülésszimulátor, aminek bizonyára a kamaszok örülnek majd legjobban. A vendégeknek tetszik az ötlet.

A repülés mint téma általában nagyon sokakat vonz. Ezt használták ki az egyik  legforgalmasabb tokiói repülőtér közelében fekvő tokiói Haneda Excel szállodában, ahol az egyik nagyobb szobába egy repülőgép-szimulátort telepítettek – írja cikkében az expresse.se.

A vendégek itt másfél órányi időt, vagy akár egy egész éjszakát tudnak lefoglalni. A szimulátort oktató jelenléte nélkül nem szabad használni. Az oktató bemutatja a vendégeknek a pilóták munkáját, elmagyarázza a bonyolult műszerfal titkait, és „repülésük” alatt irányítja őket. A gép jelenlegi programja szerint Tokió és Oszaka között szimulálja a repülést egy Boeing 737-800-as géppel.

Akár másfél órára is ki lehet bérelni a különleges szobát

Fotó: fownews.com

A Superior Cockpit Room július 18-i  premierje óta nagyon élénk az érdeklődés az újdonság iránt. Nemcsak a repülés rajongói, hanem az átlag tranzit utasok is lelkesednek a kezdeményezésért.

A szimulátor és maga a telepítés magyar pénzben mintegy 32 millió forintba került, de úgy tűnik, hamar behozza az árát. Ráadásul kiderült az is, hogy nagyszerű marketingfogásnak bizonyul a zsúfolt tokiói hotelpiacon.

Kapcsolódó cikkek

Szállodaboom Tokióban

2019. január 28.

A világ TOP 100 városa

2018. december 16.