Kutatás az online szállodai értékesítésről

Forrás: turizmus.com

 2018. február 20. 14:32

A HOTREC online distribution témában a Nyugat-Svájci Alkalmazott Tudományok Egyetemével együttműködve a 2014-ben és 2016-ban egész Európára kiterjedő felmérését megismétli. Ebben az MSZÉSZ a hazai szállodások segítségét kéri.
A felmérésben résztvevő szállodák adatainak értékelése úgy nemzeti, mind EU szinten hozzájárul, hogy jobban megértsük az online értékesítés területén végbemenő folyamatokat, hogy a szállodák eredményesebben alkalmazkodni tudjanak azokhoz, jobban tudják érdekeiket képviselni a foglalási portálok erősödő dominanciájával szemben.

Az online felmérés kérdéseihez a következő linken tudnak eljutni, tudják kiválasztani a magyar, angol, vagy stb. nyelvű változatot: http://sphinxvipmanager.hevs.ch/SurveyServer/s/ITO/HotelStudy2018WEB/questionnaire.htm

A kérdések megválaszolása csupán kb. 10 percet vesz igénybe. Válaszaikat – a korábbi felmérésekhez hasonlóan – bizalmasan kezelik, azok statisztikai célokat szolgálnak.

Az alkalmazott statisztikai módszerek miatt, az adatok alapján nem azonosíthatók az azokat szolgáltató szállodák.A felmérés eredményeinek országonként, Európa szintjén készült összesítését a résztvevő szállodák 2018 nyarán e-mailben fogják megkapni.

Amennyiben szállodavállalatok összesített adatokat kívánnak megadni, ezzel kapcsolatban szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot Dr. Roland Schegg úrral (roland.schegg@hevs.ch).

Kérik, hogy a kérdőívet 2018. február 23-ig szíveskedjenek kitölteni.