Láss vendéglőt – Láss vendéget! – gasztrokampány indul Eplényben

Forrás: turizmus.com

 2021. február 01. 16:48

Az idei síszezonban olyan gasztroszereplők kínálnak Eplényben hütte-menüt, mint a Mák, a Mazel Tov és a Tereza.

Február elején Gastro43 elnevezéssel kampányt indít az eplényi Síaréna. A vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnének biztosítani a piac azon szereplői számára, amelyek ellehetetlenültek az elmúlt időszakban. Az idei síszezon végéig olyan gasztroszereplőkkel találkozhatnak az Eplényben síelők, mint a Mák, a Mazel Tov és a Tereza.

A síelőket gasztronómiai csemegékkel is várja Eplény

Fotó: Intersport Síaréna

Az eplényi Intersport Síaréna minden nap várja a téli sportok kedvelőit. Területén két jól felszerelt melegkonyha is üzemel, amelyet idén egy-egy étterem, bisztró csapata előre egyeztetett időszakban, díjmentesen használhat.

„Terveink szerint a felszerelést, az infrastruktúrát díjmentesen biztosítjuk, a profitot pedig a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják egy elszámolás alapján” – nyilatkozta Soós Csaba, az Intersport Síaréna tulajdonosa, hozzátéve: „A járványügyi szabályok tökéletes betartásával kívánunk teret adni ennek a programunknak. Az éttermek „kitelepülnek”, elkészítik és kínálják saját menüjüket, a síelők pedig az éttermektől távol, a Síaréna környékén tudják elfogyasztani a vendég-vendéglősök különleges finomságait”.