Látványos megújulás után nyílt meg a Thermalpark Panzió Dunaszerdahelyen

Forrás: turizmus.com

 2024. július 02. 18:07

Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb vízi élményközpontja és termálfürdője a Csallóköz szívében található Dunaszerdahelyi Thermalpark, amely mindössze fél órára van a magyar határtól. Június 28-án ünnepélyes keretek közt adták át a fürdő területén lévő, felújított és kibővített Thermalpark Panziót.

Somogyi Gábor, a Thermalpark igazgatója és Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere üdvözölte az átadó ünnepségen megjelenteket. Elmondták, hogy a fürdőkomplexum fejlesztése és fejlődése töretlen az elmúlt években, így mára a Dunaszerdahelyi Thermalpark komplex szolgáltatást nyújt a Csallóközbe érkező vendégeknek.

A panzió felújítása 2 évvel ezelőtt kezdődött meg, s önerőből sikerült megvalósítani. A fürdő ezzel jelentősen bővítette a szálláskapacitását, így a megújult és kibővült panzióba érkező vendégekkel nemcsak megtarthatják, hanem emelhetik is a tavalyi, 480 ezres vendégszámot. A panzió külső és belső design-ját Pintér Zoltán és Hegyi Andrea tervezték és a nyugtató meleg színek, letisztult, modern formák, praktikus elegancia jellemzi. A 28 szoba közül mindegyik egyedi, más-más hangulatot kelt, de mindről elmondható, hogy kellemes, modern berendezésű két-négyágyas szobák, kilátással a strandra és a természetes tó területére - közölte a Thermalpark Panzió szerkesztőségünkkel.

thermalpark_panzio

A panzió felújítása 2 évvel ezelőtt kezdődött meg

Fotó: Thermalpark Panzió

A szálláshelyre érkezdő vendégek élvezhetik a fürdő szolgáltatásait is: a Dunaszerdahelyi Thermalpark 18 hektáros területén hat kültéri és négy beltéri medence található. A nyári szezonban természetes tó is várja a kalandvágyókat vízi akadálypályával, vízi biciklikkel, SUP- okkal és kajakokkal.

thermalpark_panzio

A 28 szobás panzió vendégei a fürdő szolgáltatásait is élvezhetik

Fotó: Thermalpark Panzió

A fürdő medencéi, impozáns szaunavilága, sportpályái, háromcsillagos szállodája, négy évszakos kempingje és a most átadott négycsillagos panziója biztosítják, hogy minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási és pihenési lehetőséget.