Lebegő wellness Zalában

Forrás: turizmus.com

 2019. október 14. 15:49

Már épül a Zala Springs Golf Resort egyedülálló wellnessépülete Zalacsányban, amelyet egy tó vesz majd körül, így azt a látszatot fogja kelteni, hogy a föld fölött lebeg.

Zajlanak a fejlesztések Közép-Európa első luxusresortjában, amely a tervek szerint több mint 1000 főt tud majd kiszolgálni. A Zala Springs Golf Resort területén már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház és három apartmanház.

Exkluzív a kialakítás

Fotó: zalasprings.hu

A wellnessrészleg medencéiben úgy alakítják ki a fúvókákat, hogy azok valóban az izmok regenerálódását is szolgálják, ne csak élményt nyújtsanak. Emellett egy autentikus finn szaunát is építenek, amely nemcsak a tipikus északi szaunák hangulatát fogja idézni, de a használata is ennek megfelelően történik majd – írja a Magyar Építők.

Sütő András fejlesztési igazgató elmondta, hogy a luxusüdülőközpont kialakítása során az exkluzivitásra törekszenek. A wellnessrészlegen nagy hangsúlyt fektetnek majd a golfhoz kapcsolódó feltöltődésre és egészségmegőrzésre.

A fürdőrészleget az Archikon építésziroda tervezte, Nagy Csaba Ybl-díjas építész és Pólus Károly vezetésével. A cég korábban aktív szerepet vállalt többek közt a Párisi udvar felújításában és szakértelmüknek köszönhetően újra eredeti formájában, Millennium Háza néven nemrégiben nyílt meg a fővárosi Olof Palme Ház is.