Ledium: Professzionális LED világítás szállodáknak

Forrás: turizmus.com

 2020. április 30. 12:30

A több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég teljes körű szolgáltatást nyújt a világítástervezéstől a beszerzésen át egészen a telepítésig.

A vendég a szállodában is szeretné magát otthon érezni, ezért kiemelkedő fontosságú az optimális fényviszonyok létrehozása. A megfelelő fény bármilyen adottságú helyiséget hangulatos személyes térré varázsol. A Ledium szakemberei segítenek a tervezésben, és prémium gyártók kínálatából választják ki az ideális világítási megoldásokat, de ha kell, az egyedi gyártástól, projektvezetéstől sem ijednek meg.

Modern, letisztult LED világítás, Hunguest Hotel Sóstó


A Kisfaludy Program nyertesei számára kézenfekvő egy modern világítási rendszer kialakítása és a fények korszerűsítése, ugyanis a saját tőke mellett, a pályázati kiegészítéssel sokkal nagyobb hangsúly fektethető a designra és a korszerű technikai tartalomra egyaránt.

Fabbian design függesztett lámpa kristályhatású fénnyel


Számos nívós szálláshely világítási munkáin dolgozott a Ledium, referenciáik között szerepel többek között a szegedi Art Hotel lehengerlő RGB LED homlokzati fényrendszere, a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó modern rejtett LED világítása, valamint a budai Várban található Hilton különleges, tabletről vezérelhető báltermi fényei.

A világítástervezéssel és a referenciákkal kapcsolatban további részleteket ITT találhat.

Homlokzati LED világítás, Art Hotel Szeged

További információ:

Ledium Kft.
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 54.
HOTEL világítás weboldal
Tel: +36 62 658 151
e-mail: office@ledium.hu

(X)

.