Legyen 100% támogatással 0 forint szálláshelye villanyszámlája

Forrás: turizmus.com

 2020. június 08. 15:00

A Kisfaludy Program a Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése TFC-M-1.1.2.-2020 pályázat keretében kivételes lehetőségeket kínál a szálláshelyet üzemeltetők számlára.

Egyedülálló, hogy 100 százalék támogatás mellett a megítélt összeget 100 százalékban előlegként ki is fizetik, így valóban 0 forint ráfordítással újulhatnak meg a maximum 8 szobás szálláshelyek.

Akár napelemes rendszerrel is megújulhat a szálláshely


A támogatás felhasználásnak számtalan módja van. Közülük kétségtelenül az egyik legelőremutatóbb, ha olyan rendszerbe fektet be, amely hosszú távon segít alacsonyan tartani az üzemeltetési költségeket. Napelemes rendszerek kiépítésével ráadásul a folyamatos 0 forintos villanyszámlán túl a környezet megóvásához is nagymértékben hozzájárul.

Az A1 Solar Kft csapata épp az ilyen, pályázatból megvalósuló projektekre specializálódott. Cégek és magánszemélyek részére valósít meg olyan rendszereket, amelyek 100 százalékban megfelelnek az előírt követelményeknek. Több mint 700 telepítésen csiszolódott össze a csapat olyan szintre, hogy most már a saját – telepítési – munkájukra is kimagasló hosszúságú, akár 12 éves garanciát vállalnak.

Erre a linkre kattintva 1 perc alatt megtudhatja, hogy a Kisfaludy Program-támogatásból mennyibe kerülne kiváltani szálláshelye villamos fogyasztását.

(X)