Legyen az Ön rendezvénye is környezettudatos

Forrás: turizmus.com

 2018. december 11. 16:30

Vajon megoldható, hogy egy rendezvény ételekkel-italokkal kapcsolatos minden egyes kelléke lebomló, komposztálható anyagból készüljön? Korábban, ha a környezetbarát eszközök szóba kerültek, akkor legtöbben a papírpoharakra és -tányérokra gondoltak. Mára viszont olyan anyagok is a környezetmegóvás szolgálatába álltak, mint a bambusz, a cukornád vagy a kukorica. Ezekből a természetes anyagokból készülnek azok az ökotermékek, amelyek használat után komposztálódnak, lebomlanak nem terhelve így a környezetet.

A rendezvények sürgés-forgása sajnos sok esetben nagy mennyiségű hulladék keletkezésével jár. Ezek többnyire a kommunális szemétben végzik, de ennek nem kell így lennie. A cukornádból készülő tányérok, fa evőeszközök, kukoricakeményítőből készülő átlátszó poharak, bambusz tálkák nemcsak mutatós kiegészítői lehetnek egy rendezvénynek, de a környezetet sem terhelik.

Cégünk az Indepack a magasminőségű cateringeszközök mellett kötelezte el magát.Termékpalettánkon bármely étel-ital csomagoláshoz, tálaláshoz, illetve rendezvényekhez szükséges eszközökre talál megoldást.

Fából készült termékeink (kés, villa, kanál, keverőpálca) alapanyagai felelős erdőgazdálkodásból származnak és egytől egyig FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek. Növényi keményítőből készülő, átlátszó poharaink és shakereink alapanyaguknak köszönhetően BPA mentesek és semmilyen nehézfémet sem tartalmaznak.

Amennyiben rendezvényéhez környezetbarát eszközöket keres, kérje ajánlatunkat kollégáinktól!

www.indepack.hu

(X)