Legyen Ön is részese a Gundel Károly-díj első alkalommal történő átadásának!

Forrás: turizmus.com

 2014. november 10. 17:17

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2014. november 29-én szombaton 19.00 órától a Budai Várban lévő Magyarság Házában rendezi meg nagyszabású nyilvános gálaestjét.

Az est kiemelkedő eseménye - az MVI által alapított - rangos szakmai elismerés, a Gundel Károly-díj első alkalommal történő átadása lesz. A kitüntetés díjazottjai: Kalla Kálmán (a Gundel étterem séfjeként vált a hazai vendéglátás ikonikus szakácsává), Hamvas Zoltán (a Gerbeaud és a Michelin-csillagos Onyx étterem társtulajdonosa, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett többek között a Bocuse d'Or versenyen való magyar részvétel sikerében és annak a 2016. évi európai döntője rendezési jogának megszerzésében), és dr. Draveczky Balázs - posztumusz (a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum egykori igazgatója, számos gasztronómiatörténeti könyv szerzője).

A Gálaest 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország 10 neves és elismert séfje készíti el, akik örömmel vállalták a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.

Az est házigazdái: Borbás Mária és Lázár Chef

Részletes programról, a menüsorról, a jegyrendelésről és a kedvezményes szállásfoglalás lehetőségeiről a www.mvi.hu oldalon olvashatnak.