Lengyel influencerek a Mercure Budapest City Centerben

Forrás: turizmus.com

 2019. december 20. 09:09

Lengyel influencereket látott vendégül a Mercure Budapest City Center, a program célja az volt, hogy a meghívottak felfedezzék a város hangulatát az adventi időszakban.

Budapestre érkezett a Mercure hotelmárka új kezdeményezése, a Local Days by Mercure. A hotellánc Fedezd fel a helyit! (Discover Local) programja nagy hangsúlyt helyez az adott városhoz kötődő kultúra és gasztronómia bemutatására, ezzel mélyítve el az utazók városélményét. Ennek keretében a Mercure Budapest City Center lengyel influencereket látott vendégül, hogy a fővárosról a helyi jellegzetességeken keresztül szerezzenek benyomást - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.

A program célja az adott hely szellemének és karakterének megragadása, többek között olyan elemek révén, mint a gasztronómiai tradíciók, a városra jellemző kultúra és a helyi kézműipar felfedezése.

Az eseménysorozatban ezúttal a magyar főváros adventi hangulatából kaptak ízelítőt a Mercure meghívásából Budapestre érkezett bloggerek és influencerek, többek között a lengyel Travelover, The Traveling Onion és a 101countriesbefore50.

Karácsonyi hangulat Budapesten

Az adventi forgatag kitűnő alkalom a magyar főváros felfedezésére és atmoszférájának megismerésére. A Mercure vendégei a közel 90 éves Szamos cukrászda workshopján szaloncukrot készítettek, a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárban pedig jellegzetes magyar szezonális csemegékkel és kézműves termékekkel ismerkedtek meg. A vendégség helyszínén, a Mercure Budapest City Center hotelben a kizárólag helyi alapanyagokból készült vacsora és borkóstoló adott ízelítőt a régió kultúrájából.

Kép az egyik influencer beszámolójából

Fotó: The Travelling Onion

A teljesen felújított, 239 szobás Mercure Budapest City Center hotel központi elhelyezkedése miatt kitűnő választás azoknak, akik a város kínálta számtalan program miatt érkeznek, illetve konferenciák helyszínének is. A szálloda Winestone étterme magyaros ízek által inspirált menüvel, helyi borokkal és nemzetközi italválasztékkal várja a vendégeket - írja a közlemény.

Kapcsolódó cikkek