Lépjen velünk az aktív kikapcsolódás felé!

Forrás: turizmus.com

 2017. december 19. 15:04

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Afrika és Futó Expo egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!

Ajándékozzon szeretteinek kedvezményes belépőjegyet!

A rendezvényre kedvezményes online elővételi jegy 2017. december 31-ig vásárolható, a belépők mindhárom rendezvényre érvényesek!

A programgazdag esemény minden korosztálynak kínál tartalmas és mozgalmas szórakozási lehetőséget.

Az Utazás Kiállítás külföldi díszvendége idén Marokkó lesz, így látogatóink igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek az autentikus zene, tánc és marokkói ízek segítségével. De a hazai tájak szerelmesei is találhatnak kedvükre való programot a kínálatunkban.

2018-ban a Kiállítás ad otthont a népszerű Járatlan Utakon Fesztiválnak. Ennek keretében ismert bloggerek számolnak be különleges és kalandos, az utazás minden spektrumát felölelő úti élményeikről, valamint praktikus tippeket is megosztanak az utazni vágyókkal pl. a repülőjegy- és szállásfoglalásra vonatkozóan. Több más mellett lesz még Afrika Expo, és a látogatók szórakoztatásáról a Dumaszínház fellépői is gondoskodnak.

A belépőjegy nagyszerű karácsonyi ajándék lehet

A Bringa- és Futóexpon lehetőség lesz bringákat tesztelni és az egész család kipróbálhatja a futócipőjét is! Látványos trial show-val, BMX bemutatóval, bringafocival és kerékpáros klubok, versenycsapatok bemutatkozójával várjuk látogatóinkat. De lesz még futóverseny, jótékonysági bringa és triatlonverseny, veterán bringakiállítás és a MOL Bubik is ringbe szállnak a rendezvényen!

A kisebbekre is gondoltunk: ügyességi programokon és kreszpályán mérhetik össze tudásukat, a legkisebbeket pedig gyerekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várja a gyereksarokban.

Döntsön az aktív kikapcsolódás mellett, és töltse velünk március első hétvégéjét!

További információk ITT.

(X)