"Leplezd le a világot!' - indul az Accor globális kampánya

Forrás: turizmus.com

 2021. május 26. 12:06

Az Accor „Unveil the World" (Leplezd le a világot) címmel indít kampányt az utazáshoz való visszatérés, a nyár közeledte és a szállodai pihenés örömeinek megünneplésére. A kampányban Lil Buck, Dominique Mirambeau és Mao Xiaoxing szerepel.

A korlátozások világszerte számos célállomáson enyhülnek, és az elhalasztott utazások miatt jelentős a kereslet is. A kampány megmutatja, hogy az Accor bízik az utazás újraéledésében, és megerősíti, hogy a vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szabadidős szegmensre.

„Szállodáink és üdülőhelyeink készen állnak a vendégek fogadására, és sikeresen bevezették a helyi és nemzeti követelményeknél szigorúbb ALLSAFE higiéniai és tisztasági protokolljainkat. Az utazókat megnyugtatja, hogy szállodáink a legbiztonságosabb csomópontok közé tartoznak mindazok számára, akik ismét szabadidős vagy üzleti tevékenységet folytatnak. Az All.com-on rugalmas áraink és a last minute lemondás lehetősége révén vendégeink gondtalanul tervezhetik nyaralásukat. Az Accor-csapat keményen dolgozik azon, hogy idén nyáron mindenki nyaralási álmait valóra válthassuk" – mondta Patrick Mendes, az Accor értékesítésért, marketingért, forgalmazásért és hűségprogramért felelős kereskedelmi igazgatója.

Az „Unveil the World" egy rövidfilmmel debütál, és arra ösztönzi az utazókat, hogy fedezzék fel újra az életüknek szépséget, mélységet és értelmet adó csodálatos helyeket és élményeket. A kampányt az Accor – jutalmakat, szolgáltatásokat és élményeket integráló – ALL - Accor Live Limitless életmód hűségprogramján keresztül vezetik be.

 

„Az elmúlt évben a közösségi médiában láttuk, hogy mennyire hiányzik mindenkinek az utazás, és az, hogy újra megtapasztalhassa azokat a dolgokat, amelyeket szeret. Az emberek világszerte hihetetlenül nehéz időket éltek át, és a mi feladatunk, hogy új energiával, pozitivitással, varázslattal és megnyugvással inspiráljuk őket – mondta Steven Taylor, az Accor marketingigazgatója.

– A világnak szüksége van az optimizmus szimbólumaira a megerősítéshez. Őszintén reméljük, hogy az emberek hamarosan lehetőséget kapnak arra, hogy élvezhessék megérdemelt elhalasztott vakációjukat."

Inspiráló sztárok

Az Accor új kampányában Lil Buck amerikai táncos és koreográfus leplezi le a szálloda lobbiját, amely készen áll arra, hogy újra vendégeket fogadjon. „A saját művészi módszereinkkel mutatjuk meg, hogy képesek vagyunk leleplezni és élvezni világunkat. Idén nyáron adj lehetőséget magadnak, hogy élvezd az életet, repülj el, menj valahová, ahová mindig is vágytál, álmaid helyszínére, mert sosem tudhatjuk, mikor ragadunk újra otthon" – mondta Lil Buck.

A kampányban részt vesz a hetvenes évek híres francia modellje, az excentrikus és elbűvölő Dominique Mirambeau, aki olyan művészek múzsája volt, mint Salvador Dali, Moebius és Nicki de Saint-Phalle. „Mindannyiunknak van egy hely a szívünkben, ahová néha elutazunk, hogy vigaszra leljünk. Néha szinte terápia, ha ezt a helyet a valóságban is meglátogatjuk és élvezzük. Örülök és megtiszteltetés számomra, hogy ezt az inspiráló üzenetet és energiát közvetíthetem az embereknek szerte a világon" – mondta Mirambeau.

A kampányfilm látványos képekkel ébreszt kedvet az utazáshoz

Fotó: Accor

Az utazás iránti vágy

Az Accor kutatása szerint világszerte a megkérdezettek 65%-a valószínűsíti, hogy az elkövetkező hónapokban szabadidős utazást tervez. A prioritási lista élén az autós utak, az al fresco étkezések, a kulturális élmények és a városi kirándulások állnak – ezeket az Accor „Unveil the World" kampánya különleges ajánlatokkal, új hűségelőnyökkel és rugalmas foglalási lehetőségekkel ösztönzi.

A fogyasztók emellett rugalmas árképzést, egyszerű online foglalást és biztonságos egészségügyi protokollokat keresnek, amelyeket az Accor szállodák az ALLSAFE higiéniai és tisztasági tanúsítvánnyal igazolnak.