Letölthetők az MSZÉSZ esztergomi közgyűlésének prezentációi

Forrás: turizmus.com

 2021. november 16. 18:55

Több mint 300 résztvevővel és 60 kiállítóval, jó hangulatban zajlott le november 10–11-én a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) őszi közgyűlése az idén megnyílt, impozáns Grand Hotel Esztergomban.

Korábban történt

A kétnapos rendezvény számos érdekes, szakmailag tartalmas előadást kínált a résztvevőknek, amelyekről korábban ebben és ebben a cikkünkben számoltunk be. Több előadó prezentációja már letölthető az MSZÉSZ weboldaláról – tájékoztatta szerkesztőségünket ma a szövetség.

Az előadások mellett idén is szavazott arról a tagság, hogy melyik pályázat nyerje el az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása címet. Amint megírtuk, a legtöbb voksot a ID&Trust Kft. kapta a GoodID okmányolvasó termékkel, de a beérkező 12 pályázat mindegyike megtekinthető a szövetség weboldalán.

Kerekasztal-beszélgetés a munkaerő-helyzetről: Varga Csaba, Szalók Csilla, Szerdi Zsuzsanna, Szó Árpád, Schmidt Ferenc (balról jobbra)

Fotó: Csárdás Ferenc

Az MSZÉSZ utólagos értékelése szerint az őszi közgyűlés talán legfontosabb hozadéka a személyes találkozás, a közös gondolkodás és a tapasztalatok megosztása volt. Ehhez hozzájárult a szakmai programot követő közösségépítés is, a szálloda hatalmas rekreációs terében egy-egy pohár bor mellett, ingujjban, tűsarkút félretéve folyt a pingpong-, csocsó-, lézerpályaverseny és a TouchgameTable asztalain a szövetség tagszállodáinak vaktérképes keresése.

Az aktív kikapcsolódás után a gálavacsorához öt esztergomi étterem (BorYou bor&bisztró, Bistro42, Cakumpakk Bisztró, Kis-Duna Étterem, Grand Hotel Esztergom) kínált különleges gasztroélményt. A menüsort a szövetség több társult tagja (Unilever Food Solutions, METRO, Bonduelle, Mirbest) idén is termékekkel szponzorálta. A vacsora kellemes, kötetlen hangulatához Csirmaz András humoros bűvészelőadása, valamint az On Time Band zenekar színes repertoárja is hozzájárult – áll az MSZÉSZ közgyűlési beszámolójában.

A közös pillanatok felidézésére a www.hah.hu oldalon, a Csak tagoknak menüpontban már elérhető az esemény fotótára.