Lojális munkaerő, elégedett szálloda - MEGHÍVÓ

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 29. 09:00

A szakmaszerte tapasztalható munkaerőgondok már nemcsak a szűken vett szállodaipart, de a szálláshely-szolgáltatás minden válfaját érinti. Szeptember 20-án ismert szakemberek beszélnek a témáról több aspektusból Budapesten.

A rendezvény fő szervezője a 2005 óta Budapesten lakáskiadással foglalkozó, ausztrál származású üzletember, Peter Jones, aki abban az időben, elébe menve a mai trendeknek egyetlen szoba kiadásával kezdte az üzletet. A siker nem váratott magára, rövid időn belül 30 lakásra bővült a portfólió az Akácfa utcában. Jelenleg összesen 4 apartmanhotelt üzemeltet a belvárosban 55 fős személyzettel, Nova Budapest néven ( www.novabudapest.com).

Eleinte a check-intől a takarításon át a karbantartásig és a könyvelésig mindent maga végzett, 12 lakásig bírta egyedül. Elmondása szerint alkalmazottjait mindig megbecsülte, és többet fizetett nekik, mint versenytársai, ám így sem tudta elkerülni, hogy hozzá is begyűrűzzenek a munkaerő-problémák.

Ez sarkallta a szakembert arra, hogy tájékozódjon és képezze magát ilyen irányban is. A célja az volt, hogy megfejtse: hogyan lehetnének lojálisabbak, boldogabbak, elégedettebbek az alkalmazottak. Szintén fontos, hogy hogyan lehet ezzel ráadásul jobb értékelést elérni az OTA-knál, egyszersmind kevesebb jutalékot fizetni. Tapasztalatait most szeretné másokkal is megosztani.

A rendezvényen három előadást hallhatnak a résztvevők, az alábbiak szerint:

 

HELYSZÍN:

Golgota Központ (Budapest, Erzsébet krt. 13, 1073 , a New York Kávéház mellett)

 

PROGRAM:

18.00

Szállodafejlesztési trendek és irányok, illetve ezek hatása a piacra - Hegedűs Attila, BDO

18.20

Lojális munkaerő, elégedett szálloda, kevesebb fluktuáció, nagyobb bevétel - Peter Jones előadása

19.20

Upselling + Incentive = A teljesítményarányos bérezés, ami akár tízszeres hasznot is hozhat a hotelünknek – Gyenes Ákos, szállodai tanácsadó, tréner

20.00

Networking

 

Részvételi díj: 5000 Ft

Információ, jelentkezés ITT.


Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!