LUA EVENTS – Bemutatjuk Balatonfüred új, vízparti rendezvényhelyszínét

Forrás: turizmus.com

 2022. január 31. 13:50

Az idén május óta üzemelő, 5 csillagos, adults-only szolgáltatásokat nyújtó LUA Resort szálloda mellett nyílik meg Balatonfüred új rendezvényhelyszíne, a LUA EVENTS. A szállodához kapcsolódó multifunkcionális rendezvényhelyszín 2022. októbertől várja MICE-vendégeit.

A tágas terekből álló épület képes flexibilisen befogadni nagy rendezvényeket, konferenciákat, kiállításokat, karácsonyi partykat, esküvőket, de alkalmas lesz workshopok, oktatási programok, sajtótájékoztatók, kihelyezett tárgyalások megrendezésére is. A Balaton közelségével és a gyönyörűen parkosított területtel páratlan környezetet tudunk biztosítani.

Fotó: LUA Events

Az épületet két, funkciójában is jól elkülöníthető tér alkotja: a foyer-hez kapcsolódik egy 250 fő befogadására alkalmas, 3 hangszigetelt, flexibilis mobilfallal elválasztható, 236 négyzetméter oszlopmentes tér. A kifogástalan lebonyolítás érdekében mind a három szekcióterem akadálymentesített, a faltól falig tartó üvegfelületnek köszönhetően balatoni panorámával és teljes sötétítési lehetőséggel rendelkezik. Klímaberendezéssel és legmodernebb beépített audiovizuális technikával van felszerelve. A rugalmasan bővíthető terek különböző iparágak kiállításaihoz adnak méltó keretet.

Fotó: LUA Events

A rendezvényterem hatalmas üvegfalaival szervesen kapcsolódik a vitorláskikötőhöz és az épülettel szemben elhelyezkedő 5 csillagos szálloda szolgáltatásaihoz. A LUA Resort gasztronómiai koncepciója könnyeden elegáns bistro gasztro élményt kínál. Pintér Károly executive chef vezetésével és Pesti István chef consultant támogatásával a rendkívüli minőségű alapanyagokból a szenvedéllyel alkotó kollégák nap mint nap emlékezetes és kifogástalan ízeket varázsolnak. A menüt hazai termelők és fenntartható gazdaságok szezonális alapanyagainak felhasználásával állítottuk össze. Törekszünk minden ételt és italt az egészséges táplálkozási szempontoknak megfelelően, az ételérzékenységek, intoleranciák figyelembevételével elkészíteni.

Fotó: LUA Events

A különböző rendezvények zavartalan lebonyolítását szolgálják az előcsarnok oldalában elhelyezkedő vizesblokkok és ruhatár. Az épület működéhez szükséges catering-konyha a földszinten található. Innen láthatók el az épület különböző pontjain tartandó fogadások, vacsorák, egyéb álló vagy ültetett rendezvények. Törekszünk arra, hogy környezettudatos rendezvényhelyszínként működjünk, fenntartható megoldásokat alkalmazzunk, ezért vendégeink kényelmét – többek között – környezetkímélő hűtő-fűtő rendszer szolgálja.

Fotó: Shutterstock

Egyik fő célunk, hogy tehermentesítsük partnereinket, ezért szakértő rendezvényszervező kollégáink örömmel segítenek kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelő rendezvényformát és kiegészítő programokat.

„A konferenciaturizmus, a turizmus leginkább illusztris ágazata a minőségi vendégekre koncentrál. A megrendelők sokat költenek egy-egy komplex rendezvényre, a vendégek a színvonalas szolgáltatásokat keresik. Balatonfüred pezseg, egyre több hazai és nemzetközi esemény talál otthonra a négy évszakos városban. Turisztikailag, gazdaságilag és kulturálisan Balatonfürednek konjunktúrája van. Az új rendezvényhelyszín várhatóan hozzájárul a szálloda további fejlődéséhez, egy eddig kiaknázatlan lehetőségünk, a konferenciaturizmus 21. századi feltételeinek megteremtésével.” – mondta Vértesy Eszter a LUA Resort képviseletében.

Tájékozódjon a lehetőségekről weboldalunkon, illetve keressen minket a rendezveny@luaresort.com címen.

(X)