Luxus butikhotel nyílt Máltán

Forrás: turizmus.com

 2020. november 13. 11:15

A napokban nyílt meg az a luxuskategóriájú butikhotel Vallettában, melynek megvalósítására több mint 20 millió eurót szántak a befektetők – adja hírül a Máltai Idegenforgalmi Hivatal.

Az új szálloda első körben 40 munkahelyet teremt az amúgy egyre nehezebb helyzetben lévő ágazatban.

A megnyitón a turisztikai miniszter, Julia Farrugia Portelli kiemelte, hogy az elmúlt egy hónapban ez már a második luxusszálloda, mely Vallettában nyílt meg, és jól példázza, hogy Málta miként vonzza a magas szintű beruházásokat és teljes mértékben egybevág a máltai kormány turisztikai kiválósági termékekre összpontosító stratégiájával.

A vallettai Grand Harbourre (Nagy Kikötő) néző szálloda tulajdonosai igen bizakodóak a jövőt illetően.

Tengerre néző superior szoba

Fotó: Iniala Harbour House & Residences

Az Iniala Harbour House & Residences butikhotel a Szent Barbara-bástyák közelében található. A beruházó és alapító Mark Weingard elmondása szerint teljes üzemeléshez majd 60 fős személyzetre lesz szükség, de jelen helyzetben 40 fővel indulnak.

A vendégeket különleges élmények várják a főváros, Valletta szívében. A 23 szobás ház a maga nemében az első ilyen Máltán. Weingard hozzátette, hogy az általa képviselt Iniala-csoport célja, hogy ezzel olyan nemzetközi utazóközönséget vonzzanak Máltára, akik kifejezetten az ilyen luxusélményeket keresik.

A szálloda elérhetősége: inialamalta.com