Luxus utazók kívánságai 2017-re

Forrás: ehotelier

 2016. november 21. 17:34

Az Immidia – luxustermékek foglalási felülete – összeszedte az öt legfontosabb fő trendet, amelyre a szállodásoknak figyelni kell, ha több felsőkategóriás utazót szeretnének.

Fotó: Pixabay

 

1. Szemelyre szabottság

Az esernyővel hadonászó-idegenvezetős, savanyú utazásoknak vége. A felsőkategóriás utazók szeretnék a nyaralásukat teljes körűen kézben tartani és saját útvonalakat kialakítani. Képzeljünk csak el egy vezérigazgatót, aki egy egynapos főzőtanfolyammal és borkóstolóval egybekötött yacht-kirándulással szeretné lenyűgözni az ügyfeleit és a top vezetőket. Egy sablon utazás valószínűleg nem érné el a kívánt hatást, így egy személyre szabott, egyedi szükségeket és kívánságokat kielégítő élményt kell biztosítani.

2. Egzotikus

A luxusutazóknak csupán a képzeletük szab határt. Olyan minél egzotikusabb utakra vágynak, ahol az internethozzáférés kiváló minőségű. Gondoljunk csak egy távoli szigeteki kiruccanásra, egy félreeső tengerparti villára vagy egy belváros tetején lévő luxuslakásra – nem engedhetik meg magukat, hogy teljesen elzárva legyenek a munkától.

3. Kényelem

A legsikeresebb és legemlékezetesebb vakációk az elejétől a végéig zökkenőmentesek. A felsőkategóriás utazók nem szeretnek a repülők indulásától vagy a check-in időtől függeni. Akkor érkeznek, amikor szeretnének, és akkor indulnak, amikor készen állnak. A hét minden napján elérhetőnek kell lennie az igényre szabott utazási szolgáltatásnak.

4. Concierge

A luxusutasokat nem érdekli az adott desztináció Top 10-listája – hiteles és egyedi helyi élményeket szeretnének, melyet csak egy helyitől kaphatnak meg. Olyan concierge-ek jelenléte szükséges, akiknek kellő ismeretük van ahhoz, hogy akár egy teltházas koncertre is bejuttassák ügyfeleiket. Olyan személyes segítséggé kell válniuk, aki minden egyes percről gondoskodik.

5. Technológia

Luxus utazók egyre nagyobb számban használják mobiltelefonjukat egy nyaralás megtervezéséhez, foglalások intézéséhez vagy az útvonal kialakítására. Minden szállodának szüksége van gyors, egyszerű és ultra-megbízható digitális felületre, amely mobiltelefonról is könnyen kezelhető.