Luxushotel, üzletek és éttermek a Párizsi udvarban

Forrás: turizmus.com

 2014. november 11. 11:25

A Párizsi udvar projekt teljes körű műszaki projektmenedzsment, illetve műszaki ellenőri munkálatait az Óbuda-Újlak Zrt. nyerte el a Mellow Mood érdekeltségébe tartozó Párizs Property Kft.-től.

Mint azt korábban már hírül adtuk, az V. kerület nemzetközi pályázaton keresett partnert az országos műemléki védettség alatt álló, egyedülálló Zsolnay kerámiadíszítésű Párizsi udvar felújítására, A projektben a Mellow Mood gyakorolja a menedzsmentjogokat mint a Dubaiban élő befektető, Ayes-Majdi Helmi Rida személyes megbízottja.

A tervek szerint a Ferenciek terén lévő, körülbelül 15 ezer m² alapterületű épületet 2017 közepén 4-5 csillagos besorolású szállodaként, kereskedelmi, illetve vendéglátó-ipari funkciókkal megújulva szeretnék átadni.

Az Óbuda-Újlak Zrt. a projekt előkészítési munkálataitól kezdve a használatbavételi engedély megszerzéséig teljes körű műszaki projektmenedzsmentet, illetve műszaki ellenőri munkálatokat végez. A tervezés, megvalósítás során a megrendelői, illetve műemléki előírásokat figyelembe véve a házra jellemző belső passzázst is a megújuló értékek között szeretnék a felek viszontlátni.