Unique hotelt adtak át Győrben

Forrás: Magyar Építők

 2018. április 12. 12:45

A körülbelül félmilliárdos beruházás keretében felépített Rába Quelle Boutique&Unique Hotel közvetlenül a wellness-központtal szemben található.

A Rába Quelle Boutique&Unique Hotel épülete a múlt század elején készült el, korábban panzióként működött. Miután tavaly megvásárolta a vele szemközt fekvő fürdőt üzemeltető SPA Hungary Holding Zrt., egy félmilliárd forintos beruházásban teljes külső és belső felújítást kapott. A létesítményt nemrég adták át  – számol be a gyorplusz.hu.

A hotelben 17 különleges kialakítású szoba várja a vendégeket, mindegyik saját karaktert kapott – mondta el a tulajdonos, Kovacsics Imre. „Az elnevezésben a boutique arra utal, hogy egy belvároshoz közeli szállodáról van szó, viszonylag kis alapterületű szobákkal, amelyek azonban egyediek, ezért használjuk a unique szót" – emelte ki.

A toszkán szoba

Fotó: booking.com

Többek között macaron-szobát is átadtak, amely a francia édességet idézi külsejével, toszkán szoba is van, ahol egy Vespa motorkerékpár is segíti az egyedi hangulat kialakítását. A szálloda bárját szintén kuriózumként tervezték meg. A Rába Quelle termálfürdőtől néhány lépésre fekvő hotelben az eltöltött éjszakákhoz belépő is jár a wellnessközpontba.

Kapcsolódó cikkek