Magyar hotel a Travel and Leisure toplistája élén

Forrás: turizmus.com

 2017. július 13. 12:50

Európa legjobb 15 városi szállodája közé a tekintélyes Travel and Leisure magazin idén két budapesti szállodát is beválasztott, ráadásul az egyik az első, míg a másik a hatodik helyen végzett.

Korábban történt

A dobogó tetején álló Four Seasons Hotel Gresham Palace gyönyörű szecessziós épületét és Budára néző panorámáját, valamint a Duna közelségét külön kiemelték az értékelés során. A szavazatok között persze a páratlan panoráma, a történelmi épület regényes sorsa és a csodálatos miliő mellett megjelent a szolgáltatás kiváló minősége is – „great food, great service” – ami szintén sokat nyom a latban az értékelésnél.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace lett Európa legjobb városi szállodája 2017-ben

A Gresham olyan híres házakat utasított maga mögé, mint a zürichi Dolder Grand, a párizsi Le Bristol és a La Réserve—Hôtel & Spa, a milánói Mandarin Oriental, valamint 5 londoni szállodát, köztük a 2. helyen végzett 41, Londont és a 3. helyen álló Milestone Hotelt.

A top 15-ös listán az Aria Hotel Budapest a 6. helyet érte el

Fotók: travelandleisure.com

A listát a magazin hosszú évek óta saját módszerével állítja össze: a szavazóknak különböző kritériumok alapján kell értékelniük a szállodákat. A szavazáson a Four Seasons Hotel Gresham Palace 96.26, az Aria Hotel Budapest pedig 95.73 pontot ért el.

A teljes lista ITT tekinthető meg.

 Kapcsolódó cikkek

Helló nyár, irány Dubai!

2017. június 14.