Magyar jelöltek Európa legmeghatározóbb MICE-piaci szereplői között

Forrás: turizmus.com

 2020. december 04. 15:00

A szlovéniai Kongres Magazin 7 kategóriában keresi az Új Európa legmeghatározóbb meetings industry szereplőit.

A szlovén MICE szaklap 2014 óta minden évben elkészíti a szakma legbefolyásosabb szereplőinek a listáját. A Kongres Magazin ezzel a projektjével egy olyan szakmai toplista összeállítását tűzte ki hat évvel ezelőtt, ahol a szakma kiválóságait, jelentős befolyással bíró tagjait kívánják feltüntetni, akik pozitív hatással voltak egy-egy desztináció vagy vállalat fejlődésére, valamint tágabb értelemben az iparágra - tájékoztatott a Budapest Convention Bureau (BUD CB).

A jelölteket fontos, előre meghatározott szempontok alapján választották ki, mint például milyen kiemelkedő pénzügyi és egyéb multiplikátor hatásokat ért el az egyes jelölt a meetings industry területén 2019/2020-ban.

Továbbá a területükön megvalósult legigényesebb fejlesztések és újítások, a sikeresen megvalósult projektek alapján, melyek különlegessé tették a 2019-es és 2020-as évet.

Több hazai szakember is felkerült az idei shortlistre

Fotó: 123rf

Fontos kritérium volt még, hogy hogyan segítették az ágazat hírnevének és láthatóságnak növelését, valamint, hogy milyen újításokat vezettek be, melyek megkönnyítették a rendezvényszervezők munkáját vagy jövőbemutatóak voltak.

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan idén is olvasói szavazás útján választják ki a nyerteseket. A jelöltekre 7 kategóriában lehet szavazni, ezen kategóriák lefedik az ágazat minden területét. 2020-ban 3 különböző kategóriában 6 magyar is kapott jelölést.

A számos hazai szakember listára kerülése remek desztinációs marketing értékkel bír a magyarországi iparág láthatóságának növelése érdekében, amire a jelenlegi helyzetben még fontosabb hangsúlyt fektetni.

Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a MICE szektor a világ egyik legerőteljesebb iparága, kiemelkedő szerepe van a gazdaság újraindításában és fenntartásában.

A nemzetközi convention bureau-k és desztinációs marketing szervezetek legjobb vezetőinek döntősei közé a szaklap beválogatta Békefi Annát, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatóját.

A legjobb rendezvény szolgáltatók (technológia, multimédia és online területen) kategóriájában a Visual Europe Group nemzetközi értékesítési igazgatója, Fazakas János mellett szintén döntős a Special Effects Zrt. vezérigazgatója, Kassai Zsolt.

A legjobb szálloda és rendezvényhelyszín kategóriában a körmendi Mjus World Resort & Thermal Park szálloda igazgatója, Adriano Collenz került a jelöltek közé.

A további öt magyar döntős a legjobb kreatív rendezvény ügynökségek kategóriában található, Dobos Zsófia (Bo-Live Branding Agency társalapítója) Halász Domonkos (XTRM Group ügyvezető igazgatója), Lantos Dennis (TEG – The Events Group ügyvezetője), Sipos Dávid (HPS Hungary ügyvezetője) és Trinn Csilla (Ambience Events tulajdonosa)

Kérjük, szavazatukkal támogassák a magyar szakembereket, sikeres szereplésük által hívjuk fel a figyelmet desztinációnkra, a megrendelőket hazánkban váró kiváló szolgáltatókra!

A jelöltekre december 14-ig itt tudnak szavazni, az érvényes szavazat leadásához minden kategóriában kell szavazatot leadni.