Magyarok a ProWeinen

Forrás: turizmus.com

 2018. március 01. 19:13

Idén két magyar közösségi stand is készül Európa egyik legnagyobb boros seregszemléjén, a düsseldorfi ProWeinen, március 18-20. között.
Az Agrármarketing Centrum szervezésében a Spirit pavilonban mutatkoznak be a kiváló hazai pálinkák. A standon a Földművelésügyi Minisztériummal és a Pálinka Nemzeti Tanáccsal együttműködésben kóstoltatással egybekötött pop up előadások is lesznek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által szervezett boros közösségi standon összesen több mint 30 magyar borászat kap helyet. Többségük a Tokaji borrégióból érkezik, de az összes hazai borrégió képviselteti magát a világ egyik legnagyobb szakmai borvásárán. A standon a kóstoltatások, workshopok mellett élőzenével és egyedi magyar falatokkal szolgálnak a szervezők, egységes és komplex magyar élménycsomagot biztosítva a látogatóknak.

 

Fotó: ProWein

A közösségi standokon kívül további 8-10 borászat lesz jelen egyéni standokon, melyek nagy része a magyar standdal szemben kapott helyet, így a 15. csarnokban egy nagy magyar blokk alakulhatott ki.

A ProWein Forum-on egymást követik a mesterkurzusok és a szervezett bemutatók. Idén először mind a magyar borok, mind pedig kiváló pálinkáink egy-egy órára főszerepet kapnak a Fórumban.