Magyarok az idei Forbes Travel Guide-ban

Forrás: turizmus.com

 2018. február 20. 16:29

A Forbes Travel Guide az egyetlen független, nemzetközi minősítési rendszer, amely teljeskörűen értékel luxusszállodákat, éttermeket és spa-kat. Legfrissebb listája február 20-án jelent meg.
Az 1958-ban Mobil Travel Guide néven alapított cég Amerikában hozta létre az első minősítési rendszert. Napjainkban a Forbes Travel Guide szakértői csapata mintegy 900 szigorú és objektív szempont szerint, anonim módon teszteli a helyeket. A cég éves értékelései, ismertetői és napi utazási történetei segítenek az igényes utazóknak a világ legjobb luxusélményeinek megismerésében.

A mostani kiadásban ötcsillagos minősítést kapott a Four Seasons Hotel Gresham Palace, négy csillagot a Corinthia Hotel Budapest, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest és a The Ritz-Carlton Budapest, míg a Boscolo Budapest, az InterContinental Budapest és a Sofitel Budapest Chain Bridge az ajánlott kategóriába került. A listában szerepel továbbá a The Spa at Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, amelyet szintén négy csillagra minősítettek az értékelők.

További információk a Forbes Travel Guide-ról a www.forbestravelguide.com oldalon találhatóak.