Magyarországon is elindult az UNICEO szakmai közössége

Forrás: turizmus.com

 2016. február 04. 16:14

Az UNICEO az egyetlen, a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit tömörítő nemzetközi közösség. Globális bővülésének részeként a szervezet Magyarországon is megkezdte hálózata kiépítését.

Az UNICEO® – United Networks of International Corporate Event Organizers bejelentette, hogy Magyarországon is létrehozza saját közösségét. Az öt kontinensen működő nonprofit szervezet célja, hogy összefogja a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit és aktív párbeszéddel, a tapasztalatok megosztásával segítse a vállalati rendezvényszervezői szakma fejlődését.

A szervezet hazai egyesületének vezetője Mantuano Mónika, aki egyben a HP nagyvállalati üzletágáért felelős marketingmenedzsere. A frissen kinevezett alelnök által vezetett UNICEO Magyarország első találkozójára január végén a Kempinski Corvinus Hotelben került sor, ahol több mint 30 magyar vállalat képviseltette magát. A közösség számos esemény megrendezését tervezi az országban, többségében Budapesten.

Mantuano Mónika, az UNICEO Magyarország alelnöke elmondta: „Első rendezvényünkön magyar vállalatok, az UNICEO jelenlegi és jövendőbeli tagjai találkozhattak. Hazánkban ez volt az első ilyen jellegű esemény, amely projektindító megbeszélésként is szolgált. Meggyőződésünk, hogy az UNICEO hozzásegíti majd tagjait rendezvényeik szakmai színvonalának növeléséhez, valamint még hangsúlyosabbá teszi szerepünket a vállalatvezetés és a szakma irányába."

„Magyarország az UNICEO számára a közép-európai terjeszkedés szempontjából fontos terület, hiszen Budapest egyre vonzóbb helyet foglal el a vállalati rendezvényszervezésre leginkább alkalmas európai városok toplistáján. Nagyon bízunk egy magyarországi központú UNICEO Network sikerében" – nyilatkozta Debora Piovesan, az UNICEO International alelnöke.