Pénteken nyit a Hunguest mátrai és szegedi szállodája

Forrás: turizmus.com

 2020. május 12. 09:17

Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels. Elsőként a szegedi Hunguest Hotel Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyit meg pénteken. A többi, felújítás alá nem vont szálloda többsége a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett fokozatosan újranyitja szállodáit az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels. Első lépésben, május 15-én péntektől a szegedi Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit, a két – korlátozott szolgáltatásokkal – nyitó szállodába speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban a pihenni vágyók – tájékoztatta szerkesztőségünket az Opus Global.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontok kerülnek elhelyezésre, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A Lifestyle Hotel Mátra korlátozott szolgáltatáskínálattal már május 15-én megnyit

Fotó: Facebook / Lifestyle Hotel Mátra

A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák többsége a tervek szerint május 29-től lesz újra foglalható. A tájékoztatás szerint ezek a szállodák fogadnak már vendégeket a pünkösdi hétvégére:

  • Saliris Resort  Spa & Konferencia Hotel Egerszalók
  • Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló
  • Hotel Erkel Gyula
  • Hotel Répce Gold Bükfürdő
  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Sóstó Nyíregyháza

A Hotel Pelion (Tapolca) pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat.

Az újranyitások végleges időpontjai a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében kerülnek véglegesítésre – írták a közleményben.