Május 29-től újra fogad vendégeket a Hotel Eger & Park

Forrás: turizmus.com

 2020. május 25. 11:46

67 nap üzemszünet után lázasan készül a Hotel Eger & Park csapata is, hogy újra élettel teljen meg a szálloda.

Az elmúlt nehéz időszakot kihasználták, és rendbe tették a házat, megújult a wellness, több szobát kifestettek, mindenhol nagytakarítottak és új burkolatot kapott a parkoló egy része - tájékoztatta lapunkat a hotel.

Kidolgozták a szálloda saját Covid-akciótervét is, mely biztonságot jelent mind a vendégeknek, mind a dolgozóknak egyaránt.

 

A biztonságos bejelentkezés érdekében arra ösztönzik a vendégeket, hogy használják az online check-in felületet, érkezés előtt kiküldik a recepciósok által szokásosan elmondott információkat is, és tájékoztatják a vendégeket a Covid-akciótervükről is.

Mivel a szálloda nagy étteremkapacitással rendelkezik, a biztonságos távolságtartás könnyen megoldható, de a vendégek megnyugtatása érdekében két helyen rendeznek be svédasztalokat, ahol a szakácsok és felszolgálók tálalják az ételeket és italokat.

A wellnesstér befogadóképességét és előírt létszámokat folyamatosan ellenőrzik a fertőtlenítésekre pedig különösen odafigyelnek.

Mivel a napozóterület kapacitása is nagy a szállodának, így a vendégeknek több helyszínen lesz lehetőségük pihenni.

Kedvezményes ajánlatokkal, rugalmas lemondási és módosítási feltételekkel és nagy-nagy szeretettel várja vendégeit a Hotel Eger & Park csapata május 29-ével, amikor 67 lufi felengedésével ünneplik meg az újranyitást és köszöntik az első vendégeket.