Nyitnak a Hunguest szállodái, az egészségügyi dolgozók kedvezményt kapnak

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2021. április 29. 15:46

Május közepéig tíz szállodáját megnyitja a Hunguest Hotels. Három hotel all inclusive akciót kínál vendégeinek a következő időszakban, az egészségügyi dolgozók munkáját pedig kedvezményes ajánlatokkal köszöni meg a vállalat.

A Hunguest Hotels május 7-én 9 szállodáját (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference) megnyitja a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak előtt. Május 14-től a gyulai Hunguest Hotel Erkel is újra fogadja vendégeit.

A foglalások elősegítésére a cégcsoport újdonságként három házában június 15-ig all inclusive ajánlatot hirdetett. A megjelölt dátumig az Erkel, a Répce Gold és a Sóstó hotelek korlátlan étel- és italfogyasztással várják a vendégeket.

A nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó is all inclusive csomagokkal nyit

Fotó: Hunguest Hotels

Kedvezmények egészségügyi dolgozóknak

Az egészségügyi dolgozók számára – így megköszönve a koronavírus elleni küzdelemben résztvevők megfeszített munkáját – kedvezményes ajánlattal készültek. Az érintett körből az első ezer foglalónak két főre szóló két éjszakás, félpanziós csomagot biztosítanak díjmentesen (Frissítés: az első ezer foglalás megtörtént a meghirdetést követő három órán belül – a szerk.). Emellett mindannyian 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe öt szállodában (Erkel, Freya, Pelion, Répce Gold, Sóstó). A kedvezményes foglalásra május 20-ig van lehetőség, az utazási időszak december 17-ig tart.

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt hotelekben (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is – tájékoztatta szerkesztőségünket a szállodavállalat.

 

Startra készen várják a nyitást

„A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt sokat tettünk a jobb vendégélményért, kollégáink képzéseken vettek részt és számos olyan karbantartási munkálatot tudtunk elvégezni, amelyre nem lett volna lehetőség a vendégek zavarása nélkül egy éppen üzemelő egységekben – tájékoztatta szerkesztőségünket Labossa Lajos marketing- és kommunikációs igazgató. – Az elmúlt napokban megkezdtük a beszerzéseket, folyamatban van a készletek feltöltése és a rutinszerű műszaki ellenőrzéseket végezzük. A biztonságos pihenés feltételeinek megteremtése elengedhetetlen, a minden szállodai részlegre kiterjedő Covid-19 kézikönyvünkben foglaltuk össze a járványügyi helyzettel összefüggő intézkedéseinket.”

Május 7-én a bükfürdői Hunguest Hotel Répce Gold is megnyit

Fotó: Hunguest Hotels

A szakember elmondta: a Hunguest a válság idején is megélhetést biztosított közel ezer munkavállalójának, így az üzemeltetéshez szükséges személyzet rendelkezésre áll az összes, májusban nyitó helyszínen. Az üzemszünet alatt többször szerveztek „pulcsis műszakot”, ami elősegítette az egyébként máskor keveset találkozó kollégák összecsiszolódását, a közösségi szellem megőrzését.

A foglalások számára egyértelműen pozitív hatást gyakorolt, hogy a nyitás időpontja érzékelhető közelségbe került.

„Arra számítunk, hogy folytatódik a tavaly nyáron indult trend és egyre több magyar választ majd biztonságos, belföldi, autóval elérhető úti célt. Szálláshelyeink az ország kiemelt turisztikai desztinációiban találhatóak, többségében közvetlen fürdőkapcsolattal rendelkeznek, így első számú választása lehetünk a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyóknak” – beszélt várakozásaikról a szakember.

A védettségi igazolvány ellenőrzésével kapcsolatosan megtudtuk, hogy a vállalat az ezzel kapcsolatos részleteket már a foglalási folyamat során is feltünteti, hogy vendégeiknek minél több információ álljon rendelkezésére. Kollégáikat felkészítették az ellenőrzés folyamatára, arra törekednek, hogy a lehető leggördülékenyebben történjen a szállodai bejelentkezés a továbbiakban is. A védettségi igazolványt a recepciósnak kell majd bemutatnia vendégeiknek a check-in során.