Május végén ismét országos TDM konferencia

Forrás: turizmus.com

 2015. május 05. 14:26

A Magyar TDM Szövetség 2015. május 28-29. között Hévízen rendezi meg hagyományos tavaszi szakmai találkozóját, a XIII. Országos TDM Konferenciát. A Szövetség a konferenciát megelőző napon tartja éves Közgyűlését.

A rendezvény első napján a turizmusban meghatározó szerepet betöltő országos szervezetek képviselői ismertetik szakmai meglátásaikat és a szektorral való együttműködési lehetőségeket, majd olyan elismert nemzetközi szakemberek osztják meg tapasztalataikat a hallgatósággal, mint Achill Rumpold volt karintiai turisztikai miniszter és Hubert Unterweger, a Dél-tiroli Turisztikai Szervezetek Szövetségének igazgatója. A délutáni workshop a TDM szervezeteknek nyújt hasznos információkat a közeljövőben megnyíló pályázati lehetőségeiket illetően.

A pénteki nap a Balaton régió turisztikai lehetőségeinek jegyében telik, amely során minden szervezeti szint képviselője ismerteti tevékenységét és az egységes Balaton brand kialakításában játszott szerepét.

A konferenciára a rendezvény számára létrehozott weboldalon keresztül lehet majd regisztrálni, szállást foglalni és további információkról tájékozódni, amely oldal a TDM Szövetség honlapjáról hamarosan elérhető lesz.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a konferenciára.

Információk a helyszínről: www.heviz.hu

TDM-információk: www.tdmszovetseg.eu