Maldív-szigetek és RIU szállodák? A legjobb párosítás!

Forrás: turizmus.com

 2019. július 05. 16:30

A Maldív-szigetek az álmok netovábbja mindazok számára, akik semmi mást nem szeretnének, csak fürödni, búvárkodni vagy egyszerűen kikapcsolni és pihenni.

2019-ben a RIU, a TUI saját tulajdonú szállodalánca megnyitja első két szállodáját ezen a csodálatos helyen, amely Bécsből most közvetlen járattal is elérhető!

Az 1953-ban Mallorcán alapított, családi vállalkozásként induló RIU ma már a világ 19 országában 100 hotellel van jelen, melyek évente mintegy 4 millió vendéget fogadnak.

Két vadonatúj, all inclusive ellátást biztosító szállodája, a 4 csillagos Hotel Riu Atoll és az 5 csillagos Hotel Riu Palace Maldivas Malétől, a fővárostól mintegy 180 km-re délre, két szomszédos szigeten található, amelyeket egy híd (stég) köt össze. Maléból a 40 perces belföldi repülőjárattal először Kudahuvadhoo sziget repülőterére érkezünk, majd innen még 10 perc hajóval a választott sziget.

A Riu Atoll összesen 264, a Riu Palace Maldivas 176 szobával várja az utazókat: a kétágyas szobák, az egy- vagy kétszintes tengerparti villák, valamint az Overwater Junior Suite-ek – ez utóbbiak akár saját medencével – kényelme egyaránt tökéletes elhelyezést biztosít egy hamisítatlan maldív-szigeteki nyaraláshoz.

(X)