Már áprilistól tart a szezon a Science Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2017. május 29. 13:24

A 2015 augusztusában nyílt Szeged belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.

Az aktív értékesítésnek és Szeged népszerűségének köszönhetően még a szállodaiparban ismert gyengébb hónapok is az elvártnál jobban alakultak. Áprilistól pedig már tényleg elmondhatják, hogy tart a nyári szezonra jellemző mozgalmasság, hiszen a ház foglaltsága 84% volt és a májusi is majdnem 90%-ra tehető.

Vendégek összetételét tekintve a négycsillagos hotel leginkább a business és lesiure utazók körében arat nagy sikert. Említésre méltó még a szálloda családbarát tevékenysége is, valamint folyamatos fejlesztései ezen a területen.

A szálloda nyit a szerb piac felé, hamarosan szerb nyelvű honlapjuk is lesz

 

Idén nagy lendülettel célozta meg a szálloda értékesítése a szerb piac felé való nyitást. Ennek elérése érdekében elkezdték kidolgozni a szerb nyelvű honlapot, speciális ajánlatokat és olyan dolgozókat felvenni, akik szerb nyelven tudnak kommunikálni a hozzájuk érkező vendégekkel.

Tóth Szilvia szállodaigazgató elmondta, hogy büszke a fiatal szakemberekből álló csapatára, és örömmel tölti el, hogy vannak még olyanok, akik itthon kívánják kamatoztatni a tudásukat és nem vágynak külföldre. A Service4You Hotel Management tagjaként prosperáló Gold Key Award design díjas szálloda erős csapattal felvértezve indult neki a 2017. évi szezonnak és már készülnek az őszre is, amikor újra a business szektoré lesz a főszerep.

(X)