Már az utazási irodák is értékesítik a Miskolc Pass kártyát

Forrás: turizmus.com

 2015. július 08. 14:01

Ugyan csak alig két hónapja indult el a Miskolc Pass turisztikai kártyarendszer, de már kiterjedt értékesítő hálózat segíti a kártya sikerre vitelét itthon és külföldön egyaránt.

Az idén májustól kapható a modern Smart QR-kód technológiára épülő Miskolc Pass. A kártyával 15 ingyenesen látogatható turisztikai attrakció között megtalálható az Európában is egyedülálló Barlangfürdő, a nemrégiben megnyitott Miskolctapolcai Strandfürdő, vagy a  felújított Diósgyőri vár. A kártyával helyi közösségi tömegközlekedés is korlátlanul használható, valamint több mint 50 kedvezmény vehető igénybe a város legszínvonalasabb éttermeiben, szálláshelyein és egyéb kikapcsolódást nyújtó programokon.

A Miskolc Pass turisztikai kártyát Miskolcon belül már közel két tucat értékesítő ponton lehet megvásárolni, valamint már elérhető a tokaji és egri Tourinform irodákban is, hamarosan pedig megindul a turisztikai kártya értékesítése az országhatáron átnyúlva, Kassa körzetében is.

Az elmúlt hetekben több utazási irodával is előkészítésre kerültek az értékesítési szerződések, hiszen a Miskolc Pass kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az utazási irodák vendégei kényelmesebben, olcsóbban kapjanak meg minden miskolci (Miskolc, Miskolctapolca, Lillafüred, Diósgyőr) programot – ráadásul a választás szabadságát is meghagyva a szolgáltatások között. A miskolci TDM szervezet, a MIDMAR nyitott további utazási irodai együttműködések kialakítására is a Miskolc Pass kártya minél hatékonyabb értékesítése érdekében, amelyhez online értékesítési felületet és PDF-ben kigenerál ható papír alapú, nyomtatható kártyát kínál, tehát nincs szükség külön plasztikkártyára ahhoz, hogy a vendégek megkapják a Miskolc Pass szolgáltatásokat.

Bővebb információ a Miskolc Pass turisztikai kártyarendszerről a www.miskolcpass.com oldalon érhető el.