Már épül az adventi vásár a Vörösmarty téren

Forrás: turizmus.com

 2015. november 06. 15:21

A BFTK Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vására – az európai trendekhez hasonlón és a turisztikai igényeket kielégítve – idén korábban nyit a Vörösmarty téren, mint az előző években.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ által szervezett vásár területére a fenyőfa már megérkezett, a színpad és az adventi ínyencségek standjainak alapja is áll, a fákra felkerültek az ünnepi lampionok, napról napra építik – az Európa 10 legjobbja között évek óta számon tartott – Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárt.

A Téli Fesztivál keretében Budapest Belvárosában idén is három adventi rendezvény teszi ünnepélyessé a várakozás időszakát.

 

A Vörösmarty téren a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, a Városháza parkban az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár, a Szent István téren pedig az Adventi

Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorral, gyermekfoglalkozásokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat 2015. november 13. és 2016. január 6. között a Vörösmarty téren.