Már foglalható az Étterem Hét

Forrás: turizmus.com

 2017. február 22. 11:29

Idén tavasszal, március 13-19. között sem fognak unatkozni azok, akik szeretnek finomakat enni megfizethető áron. Február 22-től lehet előzetesen asztalt foglalni a XII. Országos Étterem Hét több mint 120 résztvevőjénél.

Az egy hétig tartó gasztronómiai programot legutóbb tavaly ősszel rendezték meg, akkor – a program eddigi legjobb eredményeként –, több mint 25.000 vendég látogatott el a résztvevő éttermek valamelyikébe. Bőven akadtak olyanok is, akik több vendéglátóhely menüsorát is végigkóstolták a program keretében.

A vendégek visszajelzései kiemelten fontosak, ez segít a programban résztvevő éttermeknek, hogy minden évben a legmagasabb kiszolgálást tudják nyújtani és, hogy minél maradandóbb kulináris élményeket szerezhessenek az érdeklődőknek. A legutóbbi alkalommal közel 3.000 vendég értékelte a programhoz csatlakozó éttermeket: ennek alapján a vendéglátóhelyek összteljesítménye 5 pontos skálán 4,56 pontot ért el.

 

Az Éterem Héthez már most több mint 120 vendéglátóhely csatlakozott, amelyek 3.300 Ft-os áron kínálják a 3 fogásból álló menüket. Az éttermek között van néhány exkluzív és gourmet étterem is, ezeknél 4.900 Ft-os áron érhetőek el a menüsorok.

A résztvevő éttermekbe idén is kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül lehet foglalni.