Már foglalhatók az új Egyiptom-specialista útjai

 2014. március 13. 14:02

A Red Sea Hotels szállodalánc és a Grand Cruises nílusi hajóflotta teljes körű képviselőjeként, egy új hurghadai charterlánc indításával lépett piacra Magyarországon az új Egyiptom-specialista, az Express Travel International (ETI), amely szerdán mutatkozott be a viszonteladóknak.

Frankfurt, Zürich, London, Bécs és Pozsony után Budapestet választotta közvetkező bázisául az 1998-ban Maja Jennifer Köhl és férje, Mohamed Samir által Németországban alapított és máig családi vállalkozásként működő ETI, amely az idei berlini ITB vásáron elnyerte a legmagasabb minőséget nyújtó utazásszervezőnek járó kitüntetést.

A céget az új budapesti képviseletet irányító – korábban a TUI Magyarország vezetőjeként megismert – Adreas Hamorszky mutatta be a meghívott viszonteladóknak. A Gerbeaud Házban tartott prezentációt és fogadást megtisztelte jelenlétével Ashraf Mohsen, Egyiptom magyarországi nagykövete is, sztárvendégként pedig Omar Bashir, a „lant hercege" adott exkluzív kocertet.

Az Ausztriában évi közel 60 ezer utasával piacvezető egyiptomi kiutaztató Magyarországon is Egyiptomra fókuszál, de kínálatában más desztinációk is elérhetők. A cégcsoport erősségét az adja, hogy övé a Red Sea Hotels szállodalánc 15 négy- és ötcsillagos házzal Sharm el Sheikhen, Hurgadán és Makadi Bayen, a helyszínen pedig saját ügynökségével, a Cairo Express Travellel dolgozik, így rendkívül kedvező ár-érték arányú nyaralásokat tud kínálni. Weboldalán a szállodákról 360 fokos panorámaképek találhatók a választás megkönnyítésére.

Két legújabb, ötcsillagos hotelük a Makadi Bayen épült 2012-ben: a 280 szobás, 11 étteremmel rendelkező Makadi Spa csak felnőttek számára foglalható, ezzel szemben a 600 szobás Sungwing Waterworld Makadi egyedülálló víziparkjával és számtalan, összesen 515 méter hosszú csúszdáival igazi családi nyaralóparadicsom. Az ETI egyébként minden szállodájában nagy hangsúlyt fektet a gyerekek foglalkoztatására, a hazautazás napján akár az esti órákig biztosítja a késői kijelentkezést, a strandtörölközők bent vannak a szobákban, közvetlen szállodai transzfert szervez, törzsutasainak pedig a Mahara Club-tagságon keresztül nyújt különféle kedvezményeket már a második utazástól.

 

A cégcsoporthoz tartozik a kilenc hajóval rendelkező Grand Cruises is, a nílusi hajóutakat hurgadai nyaralással kombinálva kínálják kéthetes turnusokban.

Tavaszra gráci és bécsi indulással foglalhatók az utak (osztrák charterpartnerük a Fly Niki), de június 14-től október 31-ig az ETI Budapestről is működtet majd charterláncot Hurghadára a Nesma Airlines szombatonként közlekedő 180 férőhelyes gépeivel.

A termékek a viszonteladók által használt foglalási rendszereken keresztül már elérhetők. Az ETI egyelőre osztrák tour operatorként dolgozik Magyarországon, de a tervei között szerepel, hogy magyar tour operatori céget alapít. A budapesti foglalási központban hárman dolgoznak: Andreas Hamorszky country manager, Bondár Emília termékmenedzser, valamint Kovács Orsolya Gyöngyvér PR- és marketingmenedzser. Az iroda elérhetőségei: V. ker., Vörösmarty tér 2., 06-1/235-0901, info@eti-utazas.hu, www.eti-utazas.hu

A képen balról jobbra az ETI osztrák és magyar csapata:

Andreas Hamorszky, Kovács Orsolya Gyöngyvér, Bondár Emilia, Martin Hafner, Dieter Pammer