Már ne maradj otthon! – Győrfi Pállal forgatott filmet a Danubius Hotels

Forrás: turizmus.com

 2020. június 13. 10:51

A szállodalánc az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével közösen mutatja be a kisfilmben, milyen intézkedésekkel garantálja a vendégek biztonságos kikapcsolódását.

A Danubius Hotels május végén nyitotta meg balatonfüredi, győri és büki szállodáit, június közepétől pedig budapesti szállodái közül is megnyílik a Danubius Hotel Helia.

A szállodalánc a balatonfüredi Danubius Hotel Marinában látta vendégül Győrfi Pált, hogy segítségével mutassák be a vendégek biztonságára kiemelten figyelő „Biztos Pihenés” programjukat.

Győrfi Pál megérkezik a Danubius Hotel Marinába

Fotó: Danubius Hotels

A nézők az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől megismerhetik a legfontosabb általános higiéniai szabályokat, a Danubius Hotels szakemberei pedig bemutatják a szállodák minden részlegét átfogó protokolljuk legfontosabb elemeit.

Győrfi Pál Gál Judittal, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatójával a szálloda éttermében

Fotó: Danubius Hotels

„Az elmúlt hónapokat követően sokkal frissítőbb lesz az első csobbanás a medencében, sokkal izgalmasabb lesz az első játék a Bubbles Club sárkányaival, és sokkal több látnivalót tartogat az első séta a szálloda környékén – mi pedig sokkal jobban vigyázunk a vendégeinkre!” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.