Már reggelizni is lehet az Aria Hotel tetőbárjában

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 29. 17:57

A válság kihívásaira adott válaszként az Aria Hotel tetőteraszán működő High Note SkyBar hétvégente reggelivel, esténként vacsoramenüvel erősít.

Nyáron a szigorú egészségügyi intézkedések betartása mellett limitált formában nyílt meg a szálloda tetőbárja, a High Note SkyBar, amelyet a Condé Nast Traveler 2018-ban a világ 10 legjobb tetőterasza közé választott.

"Az ősz elején bevezetett határzár miatt az eddiginél is nehezebb helyzetbe került a szállodaipar, a túléléshez szemléletváltásra, nyitottságra van szükség, alapjaiban kell átalakítani most a működésünket. A lokális piacra, a hazai vendégek kiszolgálására kell fókuszálni. Ezért is bővítettük ki a High Note SkyBar gasztronómiai kínálatát, így nemcsak laza esti koktélozásra, de családi reggelire és meghitt vacsorára is betérhetnek hozzánk" – mondja Lukács István, a Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest igazgatója.

A reggeli választékban olyan specialitások is szerepelnek mint a Croque monsieur, a lazac gravlax, a házi granola vagy a bircher müzli

Fotó: Aria Hotel Budapest

A gazdag reggeli választékot hétvégenként 8-12 óra között tálalják a szálloda tetőteraszán, ahonnan a vendégek a Bazilika kupolájára és budai Várra nyíló pazar kilátásban is gyönyörködhetnek. Bár az Aria Hotel Budapest utcafrontján működő Liszt Étterem nyitására még várni kell, esténként már élvezhetik a vendégek Jóvér Ferenc séf és csapatának szezonális alapanyagokból készülő fogásait.

A vendégek biztonságban érezhetik magukat, hiszen a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat, és a szálloda New York-i központjának tanácsait figyelembe véve alkották meg a ház saját higiéniai protokollját – hangsúlyozta az igazgató.