Már több mint 300 kiállító az Utazás kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2015. február 11. 17:57

Az év legnagyobb turisztikai vásárán, az Utazás kiállításon, 2015-ben is több száz kiállító (városok, régiók, utaztatók és egyéb szolgáltatók) mutatkozik be.

A nagyközönség számára a legnagyobb izgalmat a 180 négyzetméteres, egymillió LEGO® kockából álló Magyarország térkép felépítése, a mauritiusi utazást ígérő nyereményjáték, valamint a Teszt & Go autós program ígéri.

 

Annak ellenére, hogy a belföldi kiállítók a korábbi évektől eltérő keretek között jelennek meg, a kiállításra már 7 régió 70 kiállítója jelentkezett be, és folyamatosan érkeznek új érdeklődők. Az eddig bejelentkezett kiállítók száma meghaladja a 300-at.

Az utazási irodák közül kiállít a Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel, illetve a Green Travel standján 50 hotel is képviselteti magát.

Az Utazás Fórum Konferencia (amelynek szervezője és szakmai partnere a Turizmus Kft.) február 26-án, a kiállítás szakmai napján kerül megrendezésre. A tematika idén a gasztroturizmus lesz. Ugyancsak ennek a konferenciának a keretében tartják majd a Magyar Turizmus Zrt. 2015. évi turisztikai marketingtervének bemutatóját.

A részletes program hamarosan elérhető lesz a kiállítás weboldalán.

Bővebb információ www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas