Marbellán terjeszkedik a Zsidai Csoport

Forrás: turizmus.com

 2018. július 11. 14:13

A Zsidai Csoport újabb mérföldkőhöz érkezett, ismét nemzetközi színtéren nyitott éttermet, méghozzá olyan impozáns partnerrel együttműködve, mint a Kempinski Hotels - olvasható a csoport szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A budapesti Kempinski Hotellel folytatott sikeres gasztronómiai együttműködés után (ÉS Bisztró, ÉS Deli) a hotelcsoport vezetősége a dél-spanyolországi szállodájának lobby- és vendégtér-átalakítására, újrapoziconálására, és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására kérte fel a Zsidai Csoportot, melynek eredményeként márciusban, a Kempinski Hotel Bahíában megnyitott az El Paseo del Mar gasztronómiai központ – a Baltazár Bar&Grill étteremmel, a Black Rose The Bar koktél- és borbárral, valamint a tengerparton található Spíler Beach Club étteremmel és a hotel medencéinél található Spíler Pool Barral.

Az El Paseo del Mar egységhez tartozó két étterem és két bár kialakítása, továbbá a szálloda közösségi területeinek újjáépítése során a helyszínek építészeti kialakítását, a dizájnt, a gasztronómiai koncepciót és az arculatot is teljes egészében a Zsidai Csoport irányította. A belsőépítészeti átalakítások megtervezésére Bara Ákos belsőépítészt bízták meg.

Black Rose The Bar koktél- és borbár

 

Az étel- és italválaszték kialakításánál a cégcsoport szem előtt tartotta Andalúzia gasztronómiai kultúráját, a helyi friss alapanyagokat, a helyi lakosok igényeit és a turisták elvárásait is. A hotel nem titkolt szándéka, hogy a nyitásokkal a helyi lakosokat is szeretné aktívan bevonni, a hotelvendégek mellett megnyitja kapuit a nagyközönségnek is.

Az El Paseo del Mar gasztronómiai központot a Zsidai Csoport hozta létre, üzemeltetését pedig a hotellel közösen végzik, a márciusban indult próbaüzem végeztével, mostantól immár teljes üzemben.

Baltazár Bar&Grill étterem

Fotók: zsidai.com

„Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy ezzel a projekttel 36 éves gasztronómiai tapasztalatunkat vihettük el Spanyolország legmenőbb tengerpartjára, a Kempinski Hotel Bahíába. Mint étteremtulajdonos pontosan tudom, milyen nehéz egy egységen belül különböző koncepcióval bíró éttermeket és bárokat létrehozni, mely a helyieknek és a szállóvendégeknek is egyaránt kedvez. Úgy érzem, Marbellán most ez sikerült, és bízom benne, hogy a Costa del Sol legmenőbb helyévé fog válni az El Paseo del Mar” – nyilatkozta Zsidai Zoltán Roy.

A Zsidai Gasztronómiai Csoport és a Kempinski Hotels az ÉS Bisztró és az ÉS Deli 2013-as nyitása óta dolgozik együtt – zárul a közlemény.

Kapcsolódó cikkek

Pierrot 35

2017. október 29.