Március 29-ig lehet szavazni a #PowerOfLiveEventsre az Eventexen

Forrás: turizmus.com

 2021. március 18. 09:51

A Budapest Convention Bureau támogatásával, valamint a Special Effects, a Visual Europe Group és a Bo – Live Branding Agency közös szervezésében megvalósított #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozatra is lehet szavazni az egyik legrangosabb nemzetközi rendezvényügynökségi versenyen, az Eventexen.

A 2009-ben alapított szakmai elismerés célja, hogy nemzetközi szinten díjazza a rendezvénypiac kreativitását, innovációit és hatékonyságát.

Az Eventex Awards az elmúlt 11 év alatt a rendezvények és az experimental marketing világának legfontosabb elismerésévé vált, a 2020-ban 2 arany és 4 bronzot nyert el a hazai rendezvényszakma. Idén öt főkategóriában több mint 200 kategóriában lehet szavazni.

A szakmai együttműködésben megvalósult #PowerOfLiveEvents eseménysorozatra a legjobb rendezvények között a „Budget" kategóriában adható le voks.

Íme a magyar versenyvideó:

A BUD CB a #PowerOfLiveEvents a kezdeményezést és a hozzá kapcsolódó eseménysorozatot nemzetközi szinten is példaértékűnek tartotta, hiszen pozitív és előremutató szemlélete mellett példátlan szakmai összefogást is generált.

Többszáz piaci szereplő és önkéntes is csatlakozott a projekthez, valamint a Budapest Brand nZrt. közel 40 emblematikus fővárosi épület megvilágításában nyújtott hatalmas segítséget. A kampány és a most elnyerhető díj nemzetközi hírértéke tökéletesen támogatja Budapest, mint versenyképes MICE desztináció erősítését, ami a BUD CB egyik kiemelt célja – írták közleményükben.

A szervezet kéri a hazai szakmát, hogy szavazatával ezen a felületen támogassa a versenyen való szereplést és hazánk láthatóságát. Szavazni március 29-ig lehet a regisztrációt követően a projekt melletti ikonra való kattintással.

„Úgy gondoljuk, Budapest meghatározó szereplő lehet a hivatásturisztika nemzetközi piacán. Ehhez fontos a jelen körülmények között hosszútávra tervezni és a piac felé a szakma egységét hangsúlyozni. Örömmel támogattuk a #PowerOfLiveEvents kezdeményezést, ami bebizonyította, hogy a hazai rendezvénypiac a megváltozott körülmények között is készen áll, hogy dolgozzon" – nyilatkozta Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatója.

„Számos elismerést hozott nemzetközi szinten a projekt és bízunk abban, hogy sikerül egy újabb díjat nyernünk, hiszen az ilyen rangos versenyeken jól szerepelni nemcsak nekünk, hanem az egész hazai szakmának kifejezetten fontos, és jót tesz – mondta Dobos Zsófia, a Bo – Live alapító partnere. – Nagy szükség van most a pozitív történetekre, és ez rendkívüli motivációt ad nekünk."

„A #PowerOfLiveEvents kampánnyal olyan széles körű összefogást hoztunk létre, amely nemzetközi szinten is ritka. Ezzel azt kívántuk megmutatni, hogy egy emberként hiszünk az élő rendezvényekben, a profi hazai szakmában és Budapestben, mint az egyik legnépszerűbb európai MICE desztinációban, és erre legalább annyira büszkék vagyunk, mint az Eventex-en való szereplésre" – mondta a kampány egyik kezdeményezője, Kassai Zsolt, a Special Effects vezérigazgatója.