Márciusban nyit a Best Western Plus Lakeside Hotel

Forrás: turizmus.com

 2015. február 18. 15:28

Különleges, egészségügyi hotel funkciójú beruházás valósul meg pályázati forrásból Székesfehérváron, csaknem 1 milliárd forintos támogatás felhasználásával nyit meg márciusban a négycsillagos a Best Western Plus Lakeside Hotel.

Székesfehérvár belvárosában, a Csónakázó-tó partján épülő új négycsillagos szálloda építése az utolsó befejező munkálataihoz érkezett. A BEST WESTERN PLUS Lakeside Hotel**** 86 szobával, konferencia- és rendezvény központtal, valamint magas színvonalú szolgáltatásokkal biztosítja a vendégek kényelmét és növeli Székesfehérvár turisztikai vonzerejét. Az elegáns szálloda belsőépítészeti kialakításaival mind az üzleti utazóknak, mind pedig a várost felfedező turistáknak ideális helyszínt biztosít a pihenéshez.

 

Az üzemeltető Accent Hotel Management komplex egészség megőrzési, prevenciós programot kínál vendégei számára.

Az épületen belül elhelyezkedő, de attól függetlenül üzemelő Medicover Egészségközpontban 11 kezelő és rendelő helyiség várja a gyógyulni vágyókat. A modern, felszerelt gyógyászati részlegen igénybe vehető járóbeteg szakellátáson az OEP által nem támogatott egészségügyi szolgáltatások lesznek elérhetők.

 

Az új szálloda a gyógyászati szolgáltatásokon túl – köszönhetően a három részre szekcionálható, 150 fő befogadására alkalmas termének - jelentős konferencia- és rendezvényhelyszín szerepet kíván betölteni.

A szálloda igazgatója Tahy Viktória, elérhetősége: gm@lakesidehotel.hu.

A szálloda címe: 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 2.