Márciusi kedvezmények az Amadeus szállásfoglaló rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2017. március 08. 14:57

Az Amadeus Content Inn felhasználók március hónapban egyedülálló, 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatják a rendszerben található több mint 400 ezer hotelt.

Az Amadeus különleges szállásajánlatokkal ünnepli a tavaszt. A március 31-ig meghirdetett promóció keretében az eddigieknél is kedvezőbb árakon foglalhatók szálloda szobák az Amadeus Content Inn rendszerében megtalálható több mint 400 ezer hotelben.

A kifejezetten utazási irodáknak megalkotott rendszer egyszerű és átlátható hotelfoglalást tesz lehetővé. Az Amadeus Content Inn minden utazási iroda számára elérhető GDS-használattól, vagy mérettől függetlenül. Használatával egyszerre, egy képernyőn találhatóak meg a legnagyobb szolgáltatók ajánlatai, úgymint a Restel, Expedia, Travco, DOTW, Tourico, TripMaster, Go Global, Hotelbeds, KUONI, GTA, Miki Travel, Jac Travel, Jacob.

A foglalást követően a szállások hitelkártyával vagy akár kéthetes rendszerességgel, átutalással is fizethetők. Az elkészült szállásfoglalások egy gombnyomással továbbíthatók az Amadeus rendszerben, ami nagy segítséget jelent a visszaigazolások elkészítésben, valamint a foglalás mid- és backoffice rendszerekben történő későbbi feldolgozásában.

Azoknak az irodáknak, akik még nem rendelkeznek Content Inn hozzáféréssel, az Amadeus demo hozzáférést biztosít.

További információ az Amadeus Content Inn rendszerrel kapcsolatban:

sales@hu.amadeus.com; +36 1 880 1100

(X)

Kapcsolódó cikkek

Szula Márk az Amadeusnál

2016. augusztus 24.