Marencich-plakett Baldauf Csabának

Forrás: turizmus.com

 2016. október 09. 16:58

Az egyedülálló családbarát szolgáltatásai mellett folyamatos fejlesztéseiről híres alsópáhoki Kolping Hotel idén ünnepli húsz éves jubileumát, amelyhez kapcsolódóan október 8-án a szálloda német-magyar tulajdonosai, alapítói és vezetői a szállóvendégekkel közösen egész napos örömünnepet tartottak.

A jubileumi ünnepségen felszólalt Novák Katalin, EMMI államtitkár is, kiemelve a szálloda értékeit, családbarát jellegét. A Kolping Szövetség részéről a felszólalók visszaemlékeztek azokra az időkre, amikor először tervként megfogalmazódott egy olyan közös vállalkozás ötlete, ahol majd a családok állnak a fókuszban. Külön öröm, hogy ennek az augsburgi-magyar összefogásnak sok szereplője most személyesen is jelen volt, és együtt ünnepelhették 2 évtized munkájának eredményét.


Baldauf Csaba szállodaigazgató - aki egyébként a legrégebbi, immár 22 éve itt dolgozó munkatárs - külön köszöntötte a jubiláló kollégákat, a német társigazgatón, Werner Moritzon kívül ugyanis nyolcan büszkélkedhetnek 20 éves munkaviszonnyal. A szállodaigazgató beszédében kiemelte, hogy 2 napja vehette át Budapesten a „Leginnovatívabb vidéki szálloda díjat”, ami igazán méltó megkoronázása az elmúlt időszak fejlesztéseinek.

 

Niklai Ákos a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az MSZÉSZ nevében Marencich Ottó emlékplakettel lepte meg Baldauf Csaba szállodaigazgatót kiemelkedő szakmai munkájáért, és megújulásra való törekvéséért.  Niklai Ákos hangsúlyozta, hogy a szálloda a családbarát szállodáknak követhető, jó példát mutat, e téren iskolát teremtett.