A nem tagok véleményére is kíváncsi a MaReSz, május 7-ig lehet kitölteni a rendezvénypiaci felmérést

Forrás: turizmus.com

 2024. április 30. 16:53

A MaReSz egy héttel, május 7-ig meghosszabbította a rendezvénypiaci felmérés kitöltésének határidejét.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) fontosnak tartja, hogy újra felmérje a rendezvényágazat helyzetét és kilátásait annak érdekében, hogy továbbra is valós piaci adatokkal megalapozott lobbijavaslatokat dolgozhasson ki és széles körű rálátása legyen az iparágra.

A kutatás célja továbbá, hogy a rendezvényszektorban működő cégek számára naprakész információkat biztosítson a hazai ágazat legfontosabb trendjeiről, működésének körülményeiről, a megrendelők számára legfontosabb döntési szempontokról, és a leggyakrabban alkalmazott fenntarthatósági gyakorlatokról.

A szövetség nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvényszektorban működő cégek minél szélesebb köre, a nem MaReSz-tagok is elmondhassák véleményüket és hozzájárulhassanak a MaReSz idei szakmai felmérésének eredményességéhez.

Május 7-ig lehet beküldeni a véleményeket a MaReSz idei rendezvénypiaci felméréséhez

Fotó: 123rf.com

A szövetség ezért kéri, hogy akik még nem tették meg, töltsék ki az idei rendezvénypiaci felmérés kérdőívét május 7-ig, hogy a lehető legteljesebb képet kapják és tudják adni a hazai rendezvényágazat helyzetéről, kilátásairól és legfontosabb trendjeiről.

A kérdőív adatainak feldolgozása anonim módon történik, kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe.

A kutatás eredményeit a rendezvényszervező ágazat legnagyobb szakmai eseményén, a MaReSz Event Touch konferencián mutatják be, 2024. május 28-án, amelyre szeretettel és kedvezményes részvételi díjakkal várják a társszakmai szövetségek tagjait.