"MARKETINGES KIHÍVÁSOK" - Mondd el, mi jelenti számodra a legnagyobb problémát az online marketingben!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. május 04. 15:07

Oszd meg Te is, mi okozza a legnagyobb fejtörést a mindennapi online marketinges munkád során, és nyerjen értékes, hasznos ajándékokat!

Az online marketing világában egyetlen dolog állandó, az pedig a változás. Változnak az eszközök, változnak a technológiák, és ezzel együtt rohamosan változnak a felhasználói szokások is.

Ami pár éve még működött, már egyáltalán nem biztos, hogy ma is ugyanolyan hatékony, hiszen rengeteg manuális folyamatot felváltott az automatizáció vagy éppenséggel a mesterséges intelligencia.

A számos napi teendő mellett pedig egyáltalán nem könnyű lépést tartani ezekkel az újdonságokkal.

Mik azok a buyer perszónák, mi az adatalapú marketing, a konverzióoptimalizálás, a GA4, az Instagram Reels, az e-mai- automatizáció vagy a sütik nélküli internet…?

A MORGENS és a HOTELHOOD csapata ebben szeretne most segíteni neked.

Összeállítottunk egy kérdőívet, amivel jobban megismerhetjük, mik azok a témák, feladatok vagy folyamatok, amelyek számodra ma a legnagyobb fejtörést okozzák a mindennapi marketingmunkád során.

Miért érdemes kitöltened a kérdőívet?

Alap, hogy a kérdőív eredményét minden kitöltővel anonim módon meg fogjuk osztani.

De ami ennél is fontosabb, hogy a kérdőívben felmerülő leggyakoribb kihívásokra tapasztalt, szakértő munkatársaink megoldást is fognak javasolni.

Segítsd tehát a munkánkat, hogy mi is segíthessünk neked hatékonyabbá tenni az online marketingedet!

 

Ez még nem minden!

A kitöltők között kisorsolunk egy 1 órás online marketing konzultációt a Morgens szakértőivel, egy weboldalauditot a HotelHood csapat jóvoltából, fókuszban az online foglalás növeléssel, valamint egy OTA titkok könyvet.

Az idő pénz, és mi nem akarjuk a Tiédet feleslegesen rabolni. Éppen ezért a kérdőív kitöltése mindössze 3-4 percet vesz igénybe.

Kattints ide, és már kezdheted is a kitöltést!

Ha most nem jó az időpont, nem gond, a kérdőívet 2022. május 15-ig bármikor kitöltheted.

(X)