Bárki Hollywoodban érezheti magát egy estére egy budapesti szállodában

Forrás: turizmus.com

 2024. április 29. 14:13

Exkluzív, vörös szőnyeges eseményére készül a Matild Palota, ahol a magyar filmipar nemzetközileg is elismert tagjait ünneplik. A május 10-én sorra kerülő rendezvényen ki más főzhetne, mint Wolfgang Puck séflegenda.

Amikor Wolfgang Puck osztrák séf 1982-ben megnyitotta a Spagót a Sunset Stripen, azonnal felkeltette Hollywood figyelmét. A januári nyitóesten ott volt a filmipar színe-java, az összes szupersztár, aki akkor számított. Puck kapcsolata a filmes szakmával később még szorosabbá vált. A séflegenda kívülről tudja a hollywoodi csillagok kedvenc ételeit és számos kedves története van velük kapcsolatban.

Wolfgang Puck Charlize Theron filmsztárral az egyik Oscar-gála fogadásán

Fotó: Spago Budapest

Most a Matild Palota is megrendezi első vörös szőnyeges eseményét, melyre a magyar filmipar nemzetközileg is elismert csillagait hívta meg kiemelt vendégként. Közeleg ugyanis a szálloda harmadik születésnapja és szeretnék ezt méltóképpen megünnepelni. „Mióta itt élek Magyarországon én is követem a magyar filmipar bámulatos nemzetközi teljesítményeit és Wolfgang Puck kapcsán adta magát a dolog, hogy ezt most méltóképpen megünnepeljük" – mondta Selim Ölmez, a szálloda igazgatója.

A május 10-i Red Carpet Eseményen Wolfgang Puck és a Spago Budapest Szántó István executive chef által vezetett magyar csapata elhozza a nemzetközi gála fogásainak legjavát és Hollywood csillogását Budapestre. A gasztronómiai csapatot a helyszínen számos neves külföldi szakember fogja erősíti.

A séflegenda Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát

Fotó: Spago Budapest

A két évvel ezelőtti aranyszobros gálán, melyen Szántó István is a hollywoodi csapatot erősítette két magyar ételt prezentálva, összesen 100 séf készített 15 ezer tál ételt az 1500 fős vendégseregnek. Hogy Budapesten mi lesz a menü, az itt érhető el.