Mátraháza és Siófok után Budapesten is Residence

Forrás: turizmus.com

 2017. október 24. 16:18

Budapesten nyit 11 luxusapartmanból álló panziót a siófoki Residence Balaton és a mátraházai Residence Ózon szállodák tulajdonosa, a Hoffmann család.

 

A zsinagóga szomszédságában, a Károly körút 3/a szám alatt a napokban nyílik meg a külön utcai bejárattal, saját lépcsőházzal és a lifttel rendelkező szálláshely. Amint azt a Károly Corner Residences házigazdájától, Kovács Miklóstól megtudtuk, az egyedi kialakítású apartmanok alapterülete 32 és 79 négyzetméter között mozog, a szobákban king size méretű franciaágy, laptop méretű széf, jól felszerelt amerikai konyha és ingyenes wifi várja a vendégeket.

Tágas terek, minőségi anyagok az egyik luxusapartmanban

 

Kovács Miklós kérdésünkre elmondta, hogy a szakképzett munkaerő hiánya miatt döntöttek az alacsony munkaerő-igényű üzemeltetési modell mellett, a panzió kétfős személyzetet foglalkoztat. Ezzel összhangban a recepció reggel nyolc és este hat között működik, ettől eltérő időpontban előzetes egyeztetés alapján veheti át a kulcsát a vendég. A szálláshely elérhető a legtöbb online foglalási oldalon, köztük az airbnb-n is. Kovács Miklós elmondta, hogy céljuk a vendégértékelések alapján a vezető budapesti szálláshelyek közé kerülni.

Minden apartman egyedi dizájnnal rendelkezik

 

A szálloda honlapján lesz egy webáruház is, amelyen keresztül a szabadidős vagy üzleti utazók városnéző programot, masszőrt vagy akár italbekészítést is rendelhetnek előre.