Mátrai wellnesshotelt vásárolt a BDPST Group

Forrás: turizmus.com

 2021. október 29. 17:07

November 1-jétől a BDPST Hotel Management üzemelteti a BDPST Group által megvásárolt Lifestyle Hotel Mátrát. Az új tulajdonos célkitűzése, hogy a hegyvidéki környezetben elvonulni vágyó vendégek közkedvelt hazai választásává váljon a szálloda.

Új szállodatípussal, hegyvidéki wellnesshotellel egészül ki a BDPST Group hotelportfóliója, miután a cégcsoport szállodafejlesztési és -üzemeltetési tanácsadó cége, a BDPST Hotel Management veszi át november 1-től a Mátraházán található négycsillagos Lifestyle Hotel Mátra működtetését.  Az üzemeltetési feladatok ellátása mellett a szállodát tulajdonló társaság megvásárlásáról szóló szerződés is aláírásra került 2021 októberében – tájékoztatta szerkesztőségünket a BDPST Group

A Kékes lábánál található 114 szobás komplexum 220 fős étteremmel, 45 fős bárral és wellnessrészleggel is rendelkezik. A szálloda széles körű gasztronómiai kínálata a tradicionális magyar ízeket, valamint a nyugat-európai és a mediterrán ízvilágot is magába foglalja, amelyek részben a helyi termelők áruját felhasználva készülnek. A vendégek kikapcsolódásához olyan változatos programlehetőségek járulnak hozzá, mint például a nordic walking, a kerékpározás vagy az 1200 négyzetméteren elterülő sparészleg – írták a közleményben.

Csodás erdei környezetben fekszik a Lifestyle Hotel Mátra

Fotó: bdpstgroup.hu

„A belföldi turizmus erősödésével párhuzamosan egyre népszerűbbé válnak a természetközeli élményt, pihentető elvonulást, aktív kikapcsolódást kínáló desztinációk, mint amilyen a Mátra. Célkitűzésünk, hogy a szellemi és fizikai feltöltődést és hegyvidéki környezetet kereső vendégek körében még népszerűbbé váljon a Lifestyle Hotel Mátra. Ennek érdekében, évtizedes szaktudásunkra építve tovább emeljük a szolgáltatási színvonalat, ezáltal még színesebbé és vonzóbbá téve a kiváló adottságokkal rendelkező szállodát" – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group szálloda divíziójának vezetője.

A üzemeltetésben bekövetkezett változás nem érinti a szálloda meglévő, illetve jövőbeni foglalásait.