Matrózok lepték el a Mamaison Residence Izabellát

Forrás: turizmus.com

 2017. június 25. 19:12

A Mamaison szállodák partnerpartijainak általában az az üzenete, hogy ne vegyük magunkat túlságosan komolyan. A folyamatos megfeszített munka mellett miért ne lehetne egy partnerparti játékos és laza? Náluk ez a két paraméter mindig garantált.

A rekkenő hőséghez, na meg a közelgő vizes vb tematikájához is jól passzolt, hogy a Mamaison Residence Izabella szálloda udvarán és helyiségeiben megrendezett partnerpartinak ezúttal a tenger, a hajózás volt a fő motívuma, és vendégeiket arra kérték, kék-fehérben, lehetőleg csíkosban érkezzenek a könnyed nyáresti partira.

A vendégek köszöntése: Nagy-Szász István és kollégái

Fotó: Csárdás Ferenc

A több mint 70 résztvevő – függetlenül kortól, nemtől vagy beosztástól – ennek örömmel eleget is tett. A személyzet hasonló szerelésben fogadta őket, élükön Nagy-Szász Istvánnal, a Mamaison Hotel Andrássy és Izabella szállodák igazgatójával, aki a hajóskapitány szerepében köszöntötte a matrózképzéssel egybekötött programon a vendégeket.

Nagy-Szász István, a kapitány

Fotó: Csárdás Ferenc

A szakember elmondta: a szállodának minden oka megvan az ünneplésre. Komoly felújításon van túl, hiszen nemrégiben megújult a hotel lobbyja, és martraccsere is történt, részben ennek is köszönhető, hogy a szálloda 2017-ben elnyerte az Alvásbarát Szálloda díjat.

A Mamaison csapatának egy része

Fotó: Csárdás Ferenc

A vendégek a kellemes falatok mellett játszottak is, a hajózással kapcsolatos, humoros vagy épp ügyességi feladatok teljesítése után mindenkit tiszteletbeli Mamaison Matrózzá avattak.

A vendégek még nem sejtik, mi minden vár rájuk az este folyamán

Fotó: Csárdás Ferenc

Kapcsolódó cikkek