Új nevet kap az egyik bank SZÉP-kártyája

Forrás: turizmus.com

 2023. április 09. 13:00

Május 1-jétől az új SZÉP-kártyákat MBH SZÉP-kártya névvel bocsátja ki a bank, az ezt megelőzően kibocsátott MKB SZÉP-kártyák lejáratukig használatban maradnak.

A bank tájékoztatása szerint a két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvad az MKB Bankba, így általános jogutódja az MKB Bank lesz. A létrejövő egyesült bank május 1-től MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

A bank nevének változásával összefüggésben május 1-jétől az MKB SZÉP-kártya is nevet vált, az új kártyákat MBH SZÉP-kártya néven bocsátja ki a Bank.

A SZÉP-kártya továbbra is az egyik legnépszerűbb fizetőeszköz a belföldi turizmusban, jelenleg is a belföldi turizmus motorjának számít.

A május 1. előtt kibocsátott MKB SZÉP-kártyák lejáratukig használatban maradnak. A hozzájuk tartozó számlaszám változatlan marad, a munkáltatói juttatásokat továbbra is ezekre a számlaszámokra lehet indítani.

A már megkötött szerződések változatlanul hatályban maradnak

Fotó: mkbszepkartya.hu

A május 1-je előtt megkötött elfogadói (szolgáltatói) szerződések szintén változatlanul hatályban maradnak, a szolgáltatóknál mind az MBH SZÉP-kártyával, mind az MKB SZÉP-kártyával lehet fizetni. Az ezt követően kötött szerződések pedig tartalmazzák mint az MBH, mind az MKB SZÉP-kártyák elfogadásának követelményét is.

A névváltást követően az mkbszepkartya.hu oldal automatikusan átirányítja az érdeklődőket az mbhszepkartya.hu oldalra.

Az MKB SZÉP-kártya mobilapp május 1-jétől MBH SZÉP-kártya app néven működik tovább, az eléréshez szükséges azonosítók, jelszavak itt sem változnak.

A névváltás kapcsán az MKB SZÉP-kártya általános szerződési feltételei (ÁÜF) és kondíciós lista módosul.