Médiatervezési tippek elsőkézből, a HSM találkozóján

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 11. 16:40

A napokban tartotta 35. találkozóját a HSM (Hospitality Sales & Marketing) szakmai baráti kör a Mamaison Hotel Andrássy szállodában. Az esemény teltházas volt, köszönhetően a sokakat érintő online tematikának.

A szeptember 7-i összejövetelen több mint 50 szakmabeli volt kíváncsi Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő, Adplanky.com alapító ügyvezetőjének előadására, mely arra vonatkozóan sorakoztatott fel meggyőző, számokkal is szépen illusztrált érveket, melyik mediumot és online csatornát hogyan, és mire használjuk, illetve mire ne. Beszélt arról, hogy milyen reklámformátumokra költöttünk leginkább az előző évben, illetve, hogy milyen online reklámformátumban érdemes márkát építenie egy szállodának. Kitért arra is, hogy milyen online reklámformátumokkal tudunk leginkább vendéget szerezni, és hogy hogyan lehet bizonyítani az online reklámhatékonyságot.

A megjelenteket az eseményt is szervező Barna László, a HSM Szakmai Baráti Kör vezetője és Csobota Kis Árpád, a szervezet társvezetője köszöntötték. A nagy érdeklődésre számot tartó előadáson témába vágó nyereményeket is kisorsoltak.

A találkozón bemutatkozott a házigazda Mamaison Hotel Andrássy Budapest és Mamaison Residence Izabella Budapest is, a házat a két igazgató, Nagy-Szász István és Anek Dóra mutatták be a tőlük megszokott közvetlen és laza stílusban.